• PRO TV
  • Raluka, cucerită iremediabil de iubitul mai în vârstă cu 20 de ani: "Mi-a pus capac. M-am rugat Domnului să primesc acest bărbat"

Raluka, cucerită iremediabil de iubitul mai în vârstă cu 20 de ani: "Mi-a pus capac. M-am rugat Domnului să primesc acest bărbat"

Raluka, cucerită iremediabil de iubitul mai în vârstă cu 20 de ani: "Mi-a pus capac. M-am rugat Domnului să primesc acest bărbat"

Cântăreața Raluka a mărturisit recent că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, alături de bărbatul iubit.

Gallery

​Artista a dezvăluit că partenerul său este bărbatul ideal pentru ea și o face foarte fericită, chiar dacă între ei este o diferență mare de vârstă, de aproape 20 de ani.

Deși recunoaște că este fericită alături de partenerul său, Raluka a mărturisit că nu visează încă la rochia de mireasă.

"Mi-a pus și mie cineva capac în viața asta. Eu abia așteptam, chiar dacă nu mă așteptam. M-am rugat Domnului în fiecare noapte să primesc acest bărbat și l-am primit.
Să știi că eu am un drum direct către Doamne Doamne, nu știu care e treaba. Exact ce mi-am dorit, asta am primit.

Nu vreau să fac nuntă. Nu e pentru mine, nu e genul meu. Dacă va fi vreodată ceva, va fi ceva restrâns între mine și prietenii mei foarte apropiați și familie, strict. Dar nu căsătoria aia clasică, nu! Va fi o ceremonie doar pentru noi", a dezvăluit artista pentru cancan.ro.

Atrasă de bărbații mai în vârstă

Raluka a dezvăluit că a avut relații cu bărbați mai tineri, însă a fost mereu atrasă de bărbații mai în vârstă.

"Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare", a dezvăluit Raluka.

Bărbatul care i-a cucerit inima Ralukăi este un afacerist străin, pe care l-a întâlnit într-o vacanță în Mexic, la un resort pe care acesta îl deține într-o stațiune exclusivistă.

Acesta are 55 de ani, este divorțat și are patru copii, fiind pe jumătate israelian mutat de mulți ani în Argentina.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni