• PRO TV
  • Oana Roman, derapaj grav la adesa lui Connect-r! Ce a putut spune după concertul artistului: „Știu mulți milionari albi...”

Oana Roman, derapaj grav la adesa lui Connect-r! Ce a putut spune după concertul artistului: „Știu mulți milionari albi...”

Oana Roman, derapaj grav la adesa lui Connect-r! Ce a putut spune după concertul artistului: „Știu mulți milionari albi...”

Recent, Connect-r a susținut un concert de proporții la Arenele Romane, alături fiind de tatăl său, dar și de artistul Johny Romano. La eveniment a participat și Oana Roman, însă mesajul pe care l-a transmis a stârnit o mulțime de controverse în mediul online.

Gallery

​Oana Roman se numără printre cele mai active personalități din mediul online și, la fiecare eveniment la care participă, publică pe contul său imagini, filmulețe și mesaje, pentru a-i ține la curent pe cei care o urmăresc.

De curând, fiica lui Petre Roman a fost prezentă la concertul lui Connect-r, care a avut loc la Arenele Romane. Artistul a făcut un show de proporții, alături fiind atât de tatăl său, cât și de cântărețul Johny Romano.

La un moment dat, Oana Roman a publicat o imagine cu celebrul artist și tatăl său, iar în mesajul atașat postării a scris cât de mult le admiră vestimentația. Cu toate acestea, un alt detaliu le-a atras atenția oamenilor.

„Connect-R și tatăl lui. Vă rog să observați cum poartă acest om constumul, cum stă pe el și ce prestanță are, ce atitudine. Cu asta te naști. Nu poți cumpăra. Știu mulți milionari, albi și cu pretenții, care nu sunt capabili să poarte un costum”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

La concert, Connect-r, pe numele său din buletin Ștefan Relu Mihalache, a purtat un costum tip smoking de un alb imaculat, vestimentație pe care Oana Roman a admirat-o în fel și chip.

„Și aici spun un lucru pe care demult vreau să-l spun. E foarte greu să porți smoking alb și să nu pari penibil și pinguin. Îți trebuie o super atitudine. Relu o are. E unul din puținii bărbați care arată bine și are atitudinea necesară să fie mișto în smoking alb”, a mai scris vedeta.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni