• PRO TV
  • Cât costă o noapte de cazare în locațiile pe care Jorge le deține la malul mării. Imagini din garsonierele pe care artistul le închiriază în Mamaia Nord

Cât costă o noapte de cazare în locațiile pe care Jorge le deține la malul mării. Imagini din garsonierele pe care artistul le închiriază în Mamaia Nord

Cât costă o noapte de cazare în locațiile pe care Jorge le deține la malul mării. Imagini din garsonierele pe care artistul le închiriază în Mamaia Nord

Jorge are o afacere profitabilă, pe lângă cariera muzicală. Artistul deține mai multe garsoniere pe litoral, în Mamaia Nord, care îi aduc venituri considerabile în sezonul estival.

Gallery

Jorge, fostul concurent de la Survivor All Stars, a achiziționat mai multe garsoniere pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia.

Cum arată garsonierele pe care Jorge le deține în Mamaia Nord

Pe lângă activitatea în televiziune și în muzică, Jorge s-a orientat și către o afacere profitabilă, mai exact, artistul a investit în imobiliare. Acesta a cumpărat cinci garsoniere în Mamaia, pe care acum le închiriază turiștilor. Acestea sunt situate într-un complex rezidențial cu piscină, jacuzzi și sală de fitness.

Citește și:

Pentru că decorul contează, garsonierele au fost aranjate ținând cont de sfatul unui designer de interior.

„Sunt 5 studiouri poziționate pe prima linie la mare, pe plaja Mamaia Nord-Năvodari. Studiourile au pat matrimonial și canapea extensibilă, sunt gândite pentru patru persoane cu bucătărie complet utilată, mașină de spălat, fier de călcat și televizor care se învârte 360 de grade pentru o vacanță perfectă la malul mării.

La etajul 9 aveți saună, jacuzzi, dar și sală de fitness. Dacă veniți la noi, beneficiați de toate beneficiile complexului”, a spus cântărețul.

Citește și: 

Prețul pentru o noapte de cazare variază în funcție de perioada aleasă. În timpul săptămânii, o noapte costă 900 de lei, în timp ce în weekend, 1.100 de lei. Din luna august, prețurile vor crește mai mult.

Sursă foto: Instagram/ Capturi TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni