• PRO TV
  • Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Vâlcea a murit în secția de votare! Motivul decesului

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Vâlcea a murit în secția de votare! Motivul decesului

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Vâlcea a murit în secția de votare! Motivul decesului

Un incident neașteptat a avut loc în secția de votare din satul Igoiu, comuna Alunu, județul Vâlcea. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit chiar în timp ce îi era înmânat buletinul de vot.

Un caz tragic a avut loc în satul Igoiu, comuna Alunu, județul Vâlcea! Un bărbat în vârstă de 45 ani a murit în secția de votare, la scurt timp după ce i-a fost înmânat buletinul de vot. Acesta nu a reușit să ajungă în cabină pentru a pune ștampila pe candidatul pe care îl prefera deoarece s-a prăbușit la pământ. 

La fața locului s-au deplasat, de urgență, două autosanitare ale Serviciului de Ambulanță Vâlcea cu medic. Din păcate însă, doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Potrivit știrileprotv.ro, motivul decesului ar fi un infarct miocardic.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de un bărbat de 45 de ani, din localitatea Alunu, cunoscut cu afecțiuni cardiace, care intenționa să voteze și a acuzat o stare de rău în proximitatea secției de votare.

Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului pentru acordarea primului ajutor, constatând decesul bărbatului. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În această perioadă, procesul electoral nu a fost suspendat”, a transmis IPJ Vâlcea.

Foto: ȘtirilePROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni