• PRO TV
  • Anunțul făcut de Lidia Buble după trei ani de relație cu iubitul mai în vârstă cu 30 de ani. A ales deja numele

Anunțul făcut de Lidia Buble după trei ani de relație cu iubitul mai în vârstă cu 30 de ani. A ales deja numele

Anunțul făcut de Lidia Buble după trei ani de relație cu iubitul mai în vârstă cu 30 de ani. A ales deja numele

Lidia Buble, care a împlinit pe 9 iunie, 31 de ani are gânduri serioase cu iubitul său Horațiu Nicolau, mai în vârstă decât ea cu 30 de ani.

Gallery

​Cei doi sunt împreună de trei ani, iar legătura lor pare să devină tot mai puternică. Recent, artista a dezvăluit că vrea să se căsătorească și visează să aibă o familie numeroasă, asemenea celei în care a crescut.

Lidia a spus că nunta surorii sale din august va fi ultima ceremonie la care va participa în calitate de invitată. Artista a sugerat astfel că nunta ei e mai aproape decât am fi crezut și că are planuri mari cu partenerul său.

Dacă la începutul relației sale cu Horațiu Nicolau, artista a preferat să păstreze misterul, acum vedeta se afișează tot mai des împreună cu acesta. Mai mult, ea a dezvăluit că își dorește cu ardoare copii.

„Doamne ajută să am și eu un copil, dar sunt puțin tradiționalistă. Trebuie să recunosc! Întâi, trebuie să mă căsătoresc, apoi să am un copil. Cred că normalitatea aceasta s-a pierdut pe drum, dar așa ar trebui să fie.

Îmi place să gândesc în stil vechi, vintage, să se întâmple totul natural și firesc. Cu siguranță, în câțiva ani, mă veți vedea cu o mulțime de copii în jurul meu. Îmi doresc asta pentru că știu ce înseamnă să trăiești într-o familie numeroasă. Nu există bogăție mai mare pe acest pământ! E greu de explicat în cuvinte…”, a spus Lidia Buble pentru Playtech.ro.

Lidia Buble a ales deja numele primului copil

Lidia chiar s-a gândit deja la numele primului său copil și, după cum a dezvăluit, speră ca primul bebeluș să fie băiat.

”Desigur, eu mă văd mămică în viitor, îmi doresc băieței, sunt eu cu băiețeii.. acolo mă văd, daca voi avea, cred băiat îl va chema Isac! Totuși, peste 8 ani sper să rămân încă în sufletul oamenilor”.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni