• PRO TV
  • Tudor Chirilă, complet dezamăgit după ce a analizat prezența la vot în 2024. Ce mesaj a transmis celebrul artist: „Trist, foarte trist”

Tudor Chirilă, complet dezamăgit după ce a analizat prezența la vot în 2024. Ce mesaj a transmis celebrul artist: „Trist, foarte trist”

Tudor Chirilă, complet dezamăgit după ce a analizat prezența la vot în 2024. Ce mesaj a transmis celebrul artist: „Trist, foarte trist”

Tudor Chirilă a transmis un mesaj extrem de dur cu câteva ore înainte de a se afla care sunt rezultatele de la alegerile din data de 9 iunie 2024. Iată ce a spus celebrul artist!

Gallery

​În cursul zilei de duminică, 9 iunie 2024, au avut loc primele alegeri din acest an, anume cele locale și alegerile pentru Parlamentul European. Alegerile locale din România au inclus alegerea consilierilor locali, a președinților consiliilor județene și a primarilor. 

Astfel, Nicușor Dan a câștigat detașat Primăria Capitalei, obținând peste 40% din voturi, în timp ce alianța PSD-PNL a fost victorioasă pentru Parlamentul European.

​Tudor Chirilă, complet dezamăgit după ce a analizat prezența la vot

Tudor Chirilă se numără printre persoanele publice care și-au arătat spiritul civic, acesta îndemnându-și fanii să meargă, în număr cât mai mare, la vot. Cu câteva ore înainte de a se afla rezultatele, artistul a transmis pe rețelele de socializare un mesaj extrem de dur, referitor la numărul persoanelor din România care au pășit, până în acel moment, în secția de votare:

„În acest moment, prezența la vot este cam aşa: ruralul conduce, iar urbanul dezamăgește. Oamenii din orașe nu ies la vot. Și nu ne mai întrebăm de ce, doar suntem un pic dezamăgiți de faptul că în rural pare mai conștientizată importanța prezenței la vot față de urban, care ar trebui să fie mai independent în a estima importanța alegerilor. Trist, foarte trist”, a transmis Tudor Chirilă, pe Facebook.

Mai mult decât atât, după ce a aflat că Nicușor Dan a câștigat titlul de primar al Capitalei, a transmis un nou mesaj:

„N-a furat, dar a şi făcut”, a scris Tudor Chirilă. 
Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni