• PRO TV
  • La ce vârstă a susținut Robert Negoiță Examenul de Bacalaureat: „Eram prea preocupat să fac bani”

La ce vârstă a susținut Robert Negoiță Examenul de Bacalaureat: „Eram prea preocupat să fac bani”

La ce vârstă a susținut Robert Negoiță Examenul de Bacalaureat: „Eram prea preocupat să fac bani”

Robert Negoiță rămâne în continuare primarul Sectorului 3 din Capitală, după ce a adunat 51% din voturi, în cadrul alegerilor locale 2024, potrivit EXIT-POLL CURS Avangarde şi EXIT-POLL SOCIOPOL.

Robert Sorin Negoiță, primarul Sectorul 3 din Capitală, s-a născut pe 29 martie 1972 în localitatea Măneciu, judeţul Prahova, conform CV-ului său publicat pe pagina primarulrobertnegoita.com

Acesta a devenit primarul Setorul 3 în urma alegerilor locale ce au avut loc pe data de 10 iunie 2012, iar de atunci ocupă această funcție.

Despre Robert Negoiță se știe că și-a plagiat integral teza de doctorat, conform jurnalistei Emilia Șercan, dar și a altor publicații mari din țară. Mai mult, primarul Sectorului 3 a luat Examenul de Bacalaureat la vârsta de 31 de ani, iar mai apoi s-a înscris la două Facultăți - Facultatea de Drept a Universităţii Bioterra şi Facultatea de Economie a Turismului Intern şi Internaţional a Universităţii Româno-Americane, pe care le-a absolvit cu brio.

„Eram prea preocupat să fac bani, decât sa ma ocup de școală. Cred că la BAC am avut nota 8… Nu-mi mai amintesc”, declara Rober Negoiță în 2011, potrivit newsweek.ro.

Robert Negoiță și-a continuat studiile în timp ce era deja în politică, iar ca reacție la acuzațiile că și-a plagiat teza de doctorat, acesta a scris pe Facebook:

„Nu am niciun regret că acest lucru se va întâmpla (retragerea titlului de doctor n.red), cu atât mai mult cu cât îmi dau seama că, în parcursul meu din administraţia publică, cele mai importante au fost cunoştinţele dobândite practice. Este un episod pe care mi-l asum şi din care am învăţat o lecţie importantă: singurele realizări notabile sunt cele construite pe o bază sănătoasă! Mi-am asumat acest principiu în calitate de primar dar, din păcate, nu l-am avut în vedere din perspectiva academic”.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni