• PRO TV
  • Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Daniel Pavel după ce s-a căsătorit cu Ana Maria Pop

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Daniel Pavel după ce s-a căsătorit cu Ana Maria Pop

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Daniel Pavel după ce s-a căsătorit cu Ana Maria Pop

08 iunie 2024 a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai fericite zile din viața lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

Gallery

​Vedeta de la PRO TV și-a unit destinele cu Ana Maria Pop, cea care până mai ieri îi era logodnică, într-o locație de vis din Snagov, acolo unde au fost invitate peste 400 de persoane.

La altar, frumoasa mireasă a fost condusă chiar de către tatăl ei, iar ceremonia a fost superbă și de neuitat atât pentru cei doi miri, cât și pentru invitații care au rămas plăcut surprinși de tot ce s-a întâmplat la Snagov.

Îmbrăcată într-o rochie albă mini, care i-a pus în evidență silueta perfectă, Ana Maria Pop a atras toate privirile, în timp ce Daniel Pavel părea mai emoționat ca niciodată.

După ce s-au căsătorit, pe paginile de Instagram ale celor doi îndrăgostiți au apărut și primele imagini de la nuntă. Și, așa cum era de așteptat, fanii au dat zeci de mii de like-uri când i-au văzut pe miri.

„Casă de piatră! Sunteți superbi”, „Oameni frumoși! Fericire și înțelegere”, „Să vă fie casa plină de fericire”, „Casă de piatră, plină cu armonie și iubire” și „Felicitări! Să vă țină până la moarte” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni