• PRO TV
  • Oana Roman a făcut cale întoarsă de la secția de votare: „Am vrut să votez, nu s-a putut” Care este motivul pentru care fiica lui Petre Roman nu și-a putut exercita dreptul la vot

Oana Roman a făcut cale întoarsă de la secția de votare: „Am vrut să votez, nu s-a putut” Care este motivul pentru care fiica lui Petre Roman nu și-a putut exercita dreptul la vot

Oana Roman a făcut cale întoarsă de la secția de votare: „Am vrut să votez, nu s-a putut” Care este motivul pentru care fiica lui Petre Roman nu și-a putut exercita dreptul la vot

Oana Roman a mers să voteze la alegerile locale și europarlamentare la secția de votare la care era arondată, însă, vedeta a făcut cale întoarsă la scurt timp. Care este motivul pentru care fiica lui Petre Roman nu a putut vota?

Gallery

Oana Roman, cetățean cu spirit civic dezvoltat, a mers să voteze la alegerile locale și europarlamentare la secția de votare din Tunari, acolo unde era arondată. La scurt timp, aceasta a făcut cale întoarsă, demoralizată de coada de oameni, dar și de canicula de afară.

Oana Roman s-a lăsat păgubașă

Oana Roman nu a avut nicio șansă să își exercite dreptul la vot, din cauza aglomerației și a faptului că aerul era irespirabil, iar în incinta secției de votare nu exista aer condiționat. Fiica lui Petre Roman s-a plâns pe InsaStory, demoralizată de faptul cu funcționează lucrurile.

Câteva ore mai târziu, Oana Roman a postat un alt story în care povestea câte de mult a stat la coadă la concertul lui Connect-R

Citește și:

„Am vrut sa si votez, nu s-a putut. Strada mea era arondata la sala de sport din Tunari, imensa, unde erau 2 cabine de vot sau 3. Nu era aer condiționat, era efect de seră, o căldură de 48 de grade și intrau cate doi oameni o data. O coadă de nedescris, deși într-o sală atât de mare pentru 5 străzi câte erau arondate ar fi putut să pună mai multe cabine sau să dea drumul la aer condiționat. Efectiv nu se putea respira”, a spus Oana Roman, pe story.

Pe 9 iunie, Connect-R a împlinit 42 de ani, iar cu această ocazie a susținut un concert la Arenele Romane. Oana Roman a fost și ea prezentă la eveniment.

Citește și:

„Am căutat loc de parcare 30 de minute, am stat 25 de minute la coadă să iau jeton și mai am încă minim pe atât de stat la altă coadă ca să iau și băutură, adică apă și Cola, cu jetonul pentru care deja am stat la coadă”, a spus influencerița pe un alt story, postat la câteva ore distanță după cel realizat la scurt timp după ce a plecat de la secția de votare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni