• PRO TV
  • Horoscop zilnic 10 iunie 2024. Scorpionii primesc o mărire salarială, Berbecii fac eforturi să se reconecteze cu persoana iubită

Horoscop zilnic 10 iunie 2024. Scorpionii primesc o mărire salarială, Berbecii fac eforturi să se reconecteze cu persoana iubită

Horoscop zilnic 10 iunie 2024. Scorpionii primesc o mărire salarială, Berbecii fac eforturi să se reconecteze cu persoana iubită

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 10 iunie 2024.

Berbec

Astăzi se activează casa iubirii și aventurilor romantice și s-ar putea să faci eforturi să te reconectezi cu persoana iubită, să te apropii mai mult, să aveți o legătură profundă. Pe de altă parte, îți dorești să participi la o campanie umanitară, să faci voluntariat.

Taur

Astăzi este posibil să vrei să deții controlul într-o situație la serviciu, dar cineva îți ține piept și nu vei reuși să câștigi. Îți dorești și oținerea unei funcții sau o promovare și-ți urmărești obiectivele cu determinare. În planul relațiilor simți un blocaj. Decizi să mai aștepți o perioadă până să încerci, din nou, să-ți spui nemulțumirile.

Gemeni

Comunicarea este susținută astăzi de tranzitul Lunii și este posibil să inițiezi niște dialoguri cu partenerul. La serviciu apar vești care vor schimba fluxul sarcinilor și programul. Este nevoie să te adaptezei noului context profesional.

Rac

Astăzi este posibil să ai niște dialoguri cu șefii legate de o mărire salarială și de sarcini în plus sau preluarea unui proiect nou sau a unei funcții. Ești fericit pentru faptul că ți se recunosc meritele. Cu banii veniți în plus intenționezi să returnezi un credit mai repede.

Leu

Posibil astăzi să oscilezi dacă să fii de acord cu partenerul într-o privință sau să iasă lucrurile așa cum îți dorești. La serviciu este nevoie să faci față unor responsabilități noi și să te organizezi astfel încât să nu se complice lucrurile.

Fecioară

Astăzi este posibil să analizezi niște situații din trecut și s-ar putea să fii nevoit să lași ceva în urmă. Contextul astral te forțează cumva să vezi lucrurile într-o altă lumina și de data aceasta să iei decizii ținând cont de ce-ți dorești tu, nu alții.

Balanță

Astăzi ai dispoziție să ieși cu prietenii, să socializezi, să legi relații noi, să-ți lărgești cercul de cunoscuți. S-ar putea să primești sprijin de la un prieten într-o chestiune profesională. Și axa sentimentală este activată și s-ar putea să reiei legătura cu persoane din străinătate sau care ți-au fost mentori și acum ai nevoie de un sfat.

Scorpion

Astăzi se anunță o zi prielnică pentru afirmare și este posibil să primești un beneficiu sau o mărire salarială. În planul sentimental, simți că este nevoie de o discuție deschisă cu partenerul de cuplu, pentru clarificarea unor nevoie pe care le ai.

Săgetător

Astăzi este o zi bună să cauți oferte de vacanță, să studiezi, să citești, să te informezi într-un domeniu de interes pentru tine, să porți dialoguri legate de principii, spiritualitate, filosofie de viață, pregătire profesională.

Capricorn

Dacă ți-ai propus astăzi să ai o zi mai liniștită, află că lucrurile se pot încurca pe parcurs, să fii nevoit să faci față unor provocări la serviciu. Dacă participi la un curs, seminar sau worshop, s-ar putea să prelungești ziua de muncă, să rezolvi niște sarcini urgente.

Vărsător

Astăzi este posibil să ai niște confruntări cu șefii pe diverse teme de serviciu. Ai niște idei nonconformiste și de primă fază nu ți se acceptă să le încerci, însă dacă ai curajul și determinarea să le pui în practică, vei avea surpriza să vezi că sunt bine primite.

Pești

În prima parte a zilei este posibil să fii mai sensibil la tot ce vine spre tine și recomandarea astrelor este să nu intri în conflicte de idei pentru că s-ar putea să-ți strici dispoziția. Din partea a doua a zilei, se aglomerează sarcinile de muncă și ești foarte implicat.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni