• PRO TV
  • Visul oricărui bărbat: Salma Hayek în costum de baie, în marea învolburată. Reacția fanilor: “Mi-aș dori să fiu eu valul!”

Visul oricărui bărbat: Salma Hayek în costum de baie, în marea învolburată. Reacția fanilor: “Mi-aș dori să fiu eu valul!”

Visul oricărui bărbat: Salma Hayek în costum de baie, în marea învolburată. Reacția fanilor: “Mi-aș dori să fiu eu valul!”

28,5 de milioane de oameni o urmaesc pe Salma Hayek pe Instagram: actrița maxicană, în vârstă de 57 de ani, își încântă admiratorii cu imagini de pe covorul roșu, din viață personală și, preferatele fanilor, de la plajă :)

Cu ocazia Zilei Oceanelor, Salma Hayek a postat două clipuri video în care pare că se distrează de minune în valurile învolburate ale mării. “Arăți ca o sirenă!”, “Mi-aș dori să fiu eu valul!”, au comentat fanii, încântați de imagini.

@eventossk #EventosSK ?? ¡Salma Hayek celebrando el Día del Océano! ???? #DíaDelOcéano #SalmaHayek #ProtejamosNuestrosOcéanos #ConcienciaMarina #AmorPorElMar #ConservaciónOceánica #OceanDay #SaveOurSeas ♬ Rock and Roll Session - Canal Records JP

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, cu imprimeu, Salma și-a uimit din nou admiratorii cu forma sa fizică incredibilă. La 57 de ani, Salma Hayek se mândrește cu siluetă de vis.

Deși arată absolut fenomenal, actrița s-a plâns într-un interviu că look-ul ei hot nu i-a adus întotdeauna avantaje. Aceasta a spus că din cauza felului în care arată era distribuită mereu în același rol de femeie sexy, lipsită de umor și carismă, când ea, de fapt, își dorea să joace în comedii.
“Toată viața mea am primit același gen de rol. Eu mi-am dorit să fac comedii, dar nimeni nu îmi oferea vreun rol într-o comedie. Nu am reușit să obțin unul până când Adam Sandler m-a luat să joc în Grown Ups, dar deja eram trecută de 40 de ani”, spune Salma.

Gallery

Actrița susține că look-ul ei sexy e “de vină”: “Îmi spuneau – ești prea sexy, nu ai dreptul să ai simțul umorului. Nu numai că nu aveam voie să fiu deșteaptă, dar nu aveam voie nici să fiu amuzantă în anii ‘90”, a mai spus Salma Hayek.
Actrița mexicană spune că acum este într-o etapă în viața ei în care nu este apreciată numai pentru sexualitatea ei: “Și chiar dacă aș fi, nu mi-ar mai păsa, pentru că mi-am câștigat respectul”.

@dailynews288 Salma Hayek Celebrates 57th Birthday with Beachside Bikini Shoot. #salmahayek #news #dailynews #foryou ♬ original sound - Daily News

Salma Hayek spune că a trecut și prin momente grele în carieră, în care lumea îi dădea de înțeles că “a expirat”. “Am fost tristă atunci, dar iată-mă acum, jucând în orice gen de filme, într-o etapă a viețîi mele în care lumea mi-ar fi spus că sunt expirată. Deci nu sunt tristă, nu sunt furioasă. Sunt amuzată”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni