• PRO TV
  • ALEGERI 2024: George Simion, cu tricou în culoarea partidului, la secţia de votare. Ce mesaj inedit și-a imprimat pe piept: „Viața nu merită trăită..."

ALEGERI 2024: George Simion, cu tricou în culoarea partidului, la secţia de votare. Ce mesaj inedit și-a imprimat pe piept: „Viața nu merită trăită..."

ALEGERI 2024: George Simion, cu tricou în culoarea partidului, la secţia de votare. Ce mesaj inedit și-a imprimat pe piept: „Viața nu merită trăită..."

Aproape 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică să-şi aleagă primarii, preşedinţii de CJ, consilierii judeţeni şi locali dintre cei peste 207.000 de candidaţi înscrişi în cursa electorală.

Cum era de așteptat, în ziua alegerilor locale 2024, toată lumea a fost cu ochii pe candidați și familiile acestora, care s-au prezentat, îmbrăcați în fel și chip, la vot.

George Simion, în centrul atenției

Preşedintele AUR, George Simion, a votat la alegerile europarlamentare în Capitală şi va merge în Vrancea pentru a vota la locale. El a venit la secţia de votare împreună cu soţia şi a purtat un tricou în culoarea formaţiunii pe care o conduce. El a arătat că a votat pentru viitor şi pentru schimbare şi a făcut apel la un vot corect.

George Simion a venit cu soția la votare

Preşedintele AUR, George Simion, a venit în prima oră de votare la secţie, împreună cu soţia sa Ilinca. Simion a purtat un tricou galben, culoarea formaţiunii pe care o conduce, AUR.

”Fac un apel la cei din secţiile de vot să aibă rezistenţă. Tot ce ne dorim este un vot corect, tot ce ne dorim este un proces electoral democratic”, a spus Simion.

Ce și-a imprimat pe piept

Politicianul a atras privirile cu vestimentația sa atent studiată. George Simion a optat pentru un tricou galben pe care și-a imprimat un citat al lui Nicolae Bălcescu: "Viaţa nu merită trăită, dacă e trăită în genunchi în faţa altora".

Nicolae Bălcescu (n. 29 iunie 1819, Bucureşti - d. 29 noiembrie 1852, Palermo, Italia), istoric, scriitor, om politic, lider al mişcării revoluţionare de la 1848 în Ţara Românească. Exponent al generaţiei paşoptiste, Bălcescu s-a numărat printre fondatorii societăţii secrete „Frăţia” şi „Societăţii studenţilor români” de la Paris, prin intermediul cărora a promovat ideile liberale moderne de organizare a statului. Opera sa, „Românii supt Mihai-Voevod Viteazul”, publicată postum, este una dintre operele ilustrative pentru ideologia naţională a secolului al XIX-lea prin conturarea mitului unităţii naţionale înfăptuite de voievoul Mihai Viteazul.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni