• PRO TV
  • ALEGERI 2024: Nicuşor Dan și soția sa au atras toate privirile! Cum s-au prezentat la urne VIDEO

ALEGERI 2024: Nicuşor Dan și soția sa au atras toate privirile! Cum s-au prezentat la urne VIDEO

ALEGERI 2024: Nicuşor Dan și soția sa au atras toate privirile! Cum s-au prezentat la urne VIDEO

Românii își aleg astăzi, 9 iunie 2024, liderii locali și europarlamentari. Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a prezentat la vot astăzi, 9 iunie, alături de soția sa, Mirabela Grădinaru.

Cei doi și-au exercitat dreptul de vot la Școala Gimnazială Luceafărul din Sectorul 5 al Capitalei, secția de vot 888. De-a lungul timpului, partenera sa de viața a fost nelipsită de lângă Nicușor Dan, susținându-l la fiecare pas. Și de această dată, Mirabela i-a stat alături primarului Capitalei.

Cei doi au sosit împreună la secția de votare surâzători, degajați, tinându-se de mână. La capitolul vestimentar, Nicușor Dan și partenera sa și-au asortat ținutele. Mirabela Grădinaru a purtat o rochie de vară, vaporoasă de culoare albastră, iar candidatul Alianţei Dreapta Unită, Nicuşor Dan, a optat pentru un costum negu și o cămașă albastru deschis.

Cine este, Mirabela Grădinaru, partenera lui Nicușor Dan

Mirabela Grădinaru este o prezență discretă în viața publică. Povestea de dragostea dintre Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru a început în anul 2005. Atunci, Mirabela era studentă la Facultatea de Geografie, iar între ea și Nicușor Dan a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au împreună doi copii: o fată și un băiat.

În prezent, Mirabela ocupă funcția de manager la una dintre cele mai mari companii auto din România și se zvonește că ar avea un salariu de aproximativ 10.000 de lei.

Nicușor Dan: Am votat împotriva mafiei imobiliare

Candidatul Alianţei Dreapta Unită, Nicuşor Dan, a afirmat că a votat pentru onestitate în viaţa publică şi împotriva mafiei imobiliare.

”Am votat pentru onestitate în viaţa publică, am votat pentru realism în viaţa publică pentru că este important ca oamenii politici să spună pe unde suntem şi ce putem realist să facem şi am votat împotriva mafiei imobiliare. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot pentru că e un moment în care ei decid direcţia în noi o să mergem”, a declarat Nicuşor Dan la ieşirea din secţia de votare.

El a fost întrebat dacă este cea mai caldă zi de alegeri de până acum şi a răspuns râzând ”Asta este ceva ce nu este în atribuţiile mele”.

Nicuşor Dan a mai fost întrebat care este programul său duminică.

Ieri a fost pentru familie după mult timp şi azi lucrez pentru Primărie şi mai spre după amiază o să vin spre Primărie-Cişmigiu. Dacă e nevoie, pe parcursul zilei o să mai fac declaraţii în funcţie de cum vine lumea la vot”, a transmis Nicuşor Dan.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni