• PRO TV
  • ALEGERI 2024. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în ziua alegerilor din 9 iunie? Prima Doamnă a României a votat la Sibiu, separat de Președintele României - VIDEO

ALEGERI 2024. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în ziua alegerilor din 9 iunie? Prima Doamnă a României a votat la Sibiu, separat de Președintele României - VIDEO

ALEGERI 2024. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în ziua alegerilor din 9 iunie? Prima Doamnă a României a votat la Sibiu, separat de Președintele României - VIDEO

Duminică, 9 iunie 2024, este o zi importantă pentru România, deoarece se desfășoară atât alegerile locale, cât și cele europarlamentare.

Președintele României Klaus Iohannis, soția acestuia, Carmen Iohannis, liderii partidelor care participă la alegeri și cei mai mulți dintre candidați au mers la secțiile de votare încă de la primele ore ale zilei.

Carmen Iohannis a votat la Sibiu, separat de Klaus Iohannis

Prima Doamnă a României a votat separat de soțul ei, Klaus Iohannis. Carmen Iohannis a mers singură la vot, pe 9 iunie 2024, la Sibiu. Prima Doamnă, soția președintelui Klaus Iohannis, a votat pentru o administrație locală performantă.

Cu zâmbetul pe buze, Prima Doamnă a României a transmis un mesaj la ieșirea de la urne:

„Astăzi am votat pentru o administraţie locală performantă şi pentru o Europă unită. Vă doresc o duminică frumoasă şi vă invit pe toţi la vot, este foarte important”.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în ziua votului

Soția lui Klaus Iohannis a optat pentru o ținută de vară - o rochie albă, simplă, la care a accesorizat o pereche de sandale bej, o geantă albă și un ceas de mână.

Iohannis: Am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot

Președintele Klaus Iohannis a votat, duminică, 9 iunie, la Liceul Teoretic Jean Monnet din Bucureşti.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică, după exercitarea votului la Liceul Jean Monnet din Bucureşti că este o zi importantă astăzi, o zi în care alegem pe cei care conduc comunităţile în care trăim şi pe cei care ne reprezintă în Parlamentul European. ”Eu am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot”, a spus mesajul şefului statului.

”Este o zi importantă astăzi, o zi în care alegem pe cei care conduc comunităţile în care trăim şi alegem pe cei care ne reprezintă în Parlamentul European”, a spus preşedintele după exercitarea votului.

”Eu am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot, este extrem de important. Vă mulţumesc! Vă doresc o zi bună!”, a spus preşedintele în scurtul mesaj de la secţia de vot.

Foto oradesibiu.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni