• PRO TV
  • Rochie neîncăpătoare pentru formele Andreei Bănică! Artista a avut probleme cu decolteul la Cluj

Rochie neîncăpătoare pentru formele Andreei Bănică! Artista a avut probleme cu decolteul la Cluj

Rochie neîncăpătoare pentru formele Andreei Bănică! Artista a avut probleme cu decolteul la Cluj

Chiar înainte de a povesti fanilor despre incidentul pe care l-a avut cu Toni Cottura la concertul de la Cluj, Andreea Bănică le-a arătat fanilor ținuta incendiară cu care urma să apară pe scenă.

Andreea era în formă maximă și bine dispusă, înainte să fie înjurată și amenințată de Toni Cottura, fost membru al formației Fun Factory. Aceasta și-a pregătit pentru apariția de la Cluj o ținută super îndrăzneață, cu un decolteu imposibil de ignorat.

Înainte să apară în fața fanilor, Andreea Bănică s-a lăsat filmată în timp ce proba rochia și apoi în drumul spre concert. Ținută părea că este neîncăpătoare pentru formele ei generoase. Deși pare că la orice pas i s-ar putea întâmpla un accident vestimentar, vedeta a fost “safe” pe scenă în rochia mini și decoltată. Singurul accident de care a avut parte a fost cel cu Cottura.

Gallery

"Unii îmi spuneau mai bine să nu zic nimic, dar efectiv nu pot să tac. Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să îmi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă “You are a piece of ***/ Ești un c****”. Nu pot să reproduce ce mi-a zis omul asta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să îmi spună ceva frumos. Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva la bord, se drogase, alcool… Până la urmă am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory, formație pe care eu am adorat-o, am venerat-o”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

“Mi se pare ireal ce am pățit în seara asta. Dacă vedeați cum înjura, ca la ușa cortului…Nu îmi venea să cred ce îmi spune. Normal aș fi reacționat cu o îmbrâncitură, dar am rămas mută, ceea ce e bine, pentru că sigur mi-ar fi dat una… el avea mâna în părul meu, gesticula…”Te prind, te fac, te găsesc”. Șunt în soc!”, a mai spus Andreea Bănică pe Instagram.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni