• PRO TV
  • Leonard Doroftei, dezvăluiri fără perdea: „Alcoolul schimbă vieţi. Am avut un moment în care am luat-o razna şi..." Transformare totală

Leonard Doroftei, dezvăluiri fără perdea: „Alcoolul schimbă vieţi. Am avut un moment în care am luat-o razna şi..." Transformare totală

Leonard Doroftei, dezvăluiri fără perdea: „Alcoolul schimbă vieţi. Am avut un moment în care am luat-o razna şi..." Transformare totală

Leonard Doroftei a făcut, recent, câteva dezvăluri sincere despre viața sa. Marele boxer român a mărturisit, în cadrul unui podcast, că a avut probleme cu alcoolul.

În 2019, Leonard Doroftei s-a mutat în Canada, alături de familia sa, unde a luat-o de la zero, după experiențele neplăcute din România. În Canada, fostul pugilist în vârstă de 54 de ani lucrează ca antrenor la o sală de box, însă recent s-a apucat și de afaceri.

A slăbit 20 de kilograme în doar câteva luni

”Moșul” a dezvăluit că momentul crucial în care a decis să renunțe la alcool a fost atunci când a plecat din România. Doroftei a povestit că a trecut printr-o transformare spectaculoasă. El s-a apucat din nou de sală și a slăbit 20 de kilograme într-un timp record.

"Alcoolul schimbă vieţi. Am avut un moment în care am luat-o razna şi spun că am reuşit să mă redresez. Spun asta pentru că am luat o decizie, am plecat, m-am focusat pe ce am de făcut şi am înţeles că, dacă vreau să fiu un antrenor de top şi să dau tot ce e mai bun, nu pot să mă duc mahmur la antrenamente dimineaţa.

Şi asta m-a ajutat să trec peste orice hop şi să reuşesc. Nu au mai fost nici anturajele cu care eram obişnuit. Pentru mine, a fost o decizie fantastică. Am dat jos 20 de kilograme în câteva luni. Când am ajuns în Canada şi am dat peste sala de antrenament, m-am simţit ca un peşte în apă. Ştiam ce fac şi mi-a plăcut", a spus Leonard Doroftei.

Doroftei revine în România

Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA la categoria semi-ușoară, între ianuarie 2002 și octombrie 2003, are de gând să revină definitiv în țară, cu familia, după 5 ani petrecuți în străinătate.



„Am avut nevoie să merg în Canada pentru că a trebuit să trec printr-un șoc, prin ceva, am zis că am nevoie de ceva. (…) În România a fost doar vina mea pentru că nu am știut exact ce vreau, m-am lăsat târât de colo-colo. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, m-am regăsit, antrenez copii, nu sunt bine, sunt foarte bine.

Monica (n.red. soția sa) și-a dorit prima să vină acasă. Ea încă are părinți, să îi ajute. Acum câțiva ani eu am spus că am nevoie de o schimbare, de ceva. Și am făcut acest pas, m-au urmat toți, însă pentru ei a fost foarte greu, eu, acolo, mi-am găsit drumul, antrenez, fac ce știu. Nu am intrat în competiții, doar antrenez, lucrez cu copiii. Pot să antrenez și aici, am înțeles că asta pot face, ceea ce dăruiesc copiilor e important”, a spus el.

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, nu s-a acomodat în Canada și a decis să își continue studiile în România.

„Fiecare e cu drumul lui, Vanesa este acum în vacanță, în România, ea își termină liceul, mai are cam două săptămâni ca să își poată finaliza examenele pentru sfârșit de liceu.

Apoi se întoarce în România, ea nu vrea să trăiască în Canada. În cinci ani ea nu știu dacă a ieșit de două ori din casă, adică cu prieteni, decât cu noi. A zis Stop! Pentru ea aici e acasă. Sperăm să fie studentă la Medicină sau la Drept”, a declarat el.

Cât despre fiul său cel mic, Alex, el a mărturisit că activează în domeniul IT, iar Adrian, băiatul cel mare, este manager la o companie canadiană.

„Noi am plecat pentru că eu aveam nevoie de o schimbare. (…) Alex a terminat facultatea fizic, în Măgurele, a stat aici și apoi a venit după noi acolo, în Canada. Este IT-ist. E deja în România, și-a început jobul. (…) El lucrează în Canada, e manager la Air Canada. Dacă noi vom fi aici, va veni și el. Dacă hotărâm să ne întoarcem, va fi și el. 99,9% s-a luat hotărârea, acum să vedem”, a spus fostul pugilist.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni