• PRO TV
  • Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Alabama, replică dură pentru cei care au râs de ea: ”E nesănătoasă și jenantă”

Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Alabama, replică dură pentru cei care au râs de ea: ”E nesănătoasă și jenantă”

Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Alabama, replică dură pentru cei care au râs de ea:  ”E nesănătoasă și jenantă”

Modelul XXl Sara Miliken (23 de ani) a câștigat titlul Miss Alabama, doar că nu toată lumea a fost de acord cu această decizie, unii numind-o online ”o apariție jenantă”.

Gallery

După câștigarea titlului, Sara a primit o mulțime de critici negative în online. Unul dintre cei care au șicanat-o a spus despre Miliken, care concurează pentru a treia oară la acest eveniment, că pare nesănătoasă și ”e o rușine pentru Alabama”.

Aceasta nu s-a pierdut însă cu firea. ”Chiar și când tastezi ceva pe computerul tău poți afecta oamenii pe termen lung. Chiar dacă eu nu m-am lăsat impresionată, acest gen de mesaje pot determina oamenii să-și facă lucruri rele”, a spus ea pentru WKRG-TV.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sara Milliken (@thenamalmiss)

Deși recunoaște că a fost dezgustată de unele mesaje, Sara îndeamnă oamenii de pe social media să răspândească bunătate. Aceasta recunoaște că și-a îndeplinit visul de-o viață atunci când a devenit Miss.
”Plănuiesc să sparg sterotipurile din concursurile de frumusețe pentru a crea un drum pentru toate femeile - indiferent de forma sau greutatea acestora”, a declarat Miss Alabama.
Foto: Instagram/thenamalmiss

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni