• PRO TV
  • Nicu Covaci, internat din nou la ATI! Ce spun colegii din trupa Phoenix: "Sunt oameni care îl iubesc și respectă, nu merită să..."

Nicu Covaci, internat din nou la ATI! Ce spun colegii din trupa Phoenix: "Sunt oameni care îl iubesc și respectă, nu merită să..."

Nicu Covaci, internat din nou la ATI! Ce spun colegii din trupa Phoenix: "Sunt oameni care îl iubesc și respectă, nu merită să..."

Apar noi date despre starea de sănătate a liderului formaţiei Phoenix, Nicu Covaci.

Marele muzician a ajuns la finalul şedinţelor de radioterapie, după operaţia pe creier din luna martie 2024, când i-a fost depistată o tumoră. Potrivit medicilor, Nicu Covaci se află, din nou internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara unde doctorii îl ţin sub observaţie şi îi fac o serie de analize. Vineri dimineaţă, starea lui Nicu Covaci era una stabilă.

Nicu Covacu a stat într-un centru de îngrijiri

După intervenţia din primăvară, starea de sănătate a artistului a evoluat favorabil, iar în ultima perioadă, acesta a fost internat de către familie într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz.

Ce spun membrii trupei

Colegii de trupă au transmis şi ei un mesaj, pe pagina oficială de Facebook: Nicu Covaci este într-o stare stabilă, aşa cum o ştim de o vreme încoace. Sunt oameni care îl iubesc și respectă și nu merită să traverseze stări și emoții generate de câțiva în nevoie de atenție”.

Și Cristi Gram, chitaristul Phoenix, a venit cu noi informații despre starea de sănătate a marelui artist Nicu Covaci: „L-am și văzut prin video call. Ne-am pupat prin telefon, a ridicat pumnul”, a declarat Cristi Gram pentru rockfm.ro.

Chitaristul a mai declarat că Nicu Covaci a făcut un RMN care a ieșit foarte bine și care relevă faptul că șansele ca boala să îi revină sunt aproape zero.

A fost operat pe creier

Artistul în vârstă de 76 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, în 22 martie 2024, unde a fost supus operaţiei pe creier, făcută de echipa medicului Horia Pleş. Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi a început să aibă probleme de vedere, iar atunci a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o tumoră pe creier.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni