• PRO TV
  • Fratele lui Cristian, românul dispărut în apele râului Natisone, este disperat! Ce face tânărul, cu ultimele puteri rămase: „Nu mai suportă...”

Fratele lui Cristian, românul dispărut în apele râului Natisone, este disperat! Ce face tânărul, cu ultimele puteri rămase: „Nu mai suportă...”

Fratele lui Cristian, românul dispărut în apele râului Natisone, este disperat! Ce face tânărul, cu ultimele puteri rămase: „Nu mai suportă...”

Fratele românului dispărut în apele râului Natisone din Italia a plecat de urgență în provincia Udine, în speranța că îl va găsi pe Cristian. Tânărul abia își poate reveni din șoc!

Gallery

​A trecut deja o săptămână de când trei români, Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar, au fost înghițiți de apele râului Nadisone din provincia Udine din Italia. Trupurile neînsuflețite ale celor două fete au fost descoperite la trei zile de la dispariție, în timp ce băiatul este în continuare de negăsit. Familia acestuia se roagă la Dumnezeu și speră ca tânărul de 25 de ani să fie în viață. 

Primarul din Premariacco, regiunea Udine, a vorbit public despre căutările care încă au loc în cazul lui Cristian. Acesta a menționat că fratele tânărului dispărut a venit în Italia, de urgență, și participă zi de zi la căutări, alături de pompieri.

„Eram împreună cu Radu, fratele lui Cristian, care nu mai suportă. Este o disperare pentru el şi pentru părinţii lui, pentru că nu le putem oferi singurul lucru din lume pe care şi-l doresc acum.

(...) Un leu în cuşcă, nu-i plac social media şi televiziunea. Se plimbă de colo-colo, chinuit. Convins că îşi va găsi fratele în viață”, a declarat Michele de Sabata, primarul din Premariacco, conform stirileprotv.ro.

În acest moment primarul Michele de Sabata ia în calcul o ipoteză sumbră cu privire la Cristian:

„Acolo unde am găsit şi celelalte două cadavre sunt o mulţi bolovani. Tocmai în acele vârtejuri există adesea posibilitatea ca o persoană înecată să se scufunde şi să rămână blocată. Să sperăm că nu asta s-a întâmplat" , a mai spus primarul.

Foto: Știrile PRO TV, YouTube, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni