• PRO TV
  • Antonia, într-un costum de baie minuscul care îi scoate în evidență formele: „Ești de departe cea mai frumoasă femeie din România!”

Antonia, într-un costum de baie minuscul care îi scoate în evidență formele: „Ești de departe cea mai frumoasă femeie din România!”

Antonia, într-un costum de baie minuscul care îi scoate în evidență formele: „Ești de departe cea mai frumoasă femeie din România!”

Antonia s-a bucurat recent de o escapadă în Grecia, prilej cu care și-a încântat fanii de pe contul de Instagram, peste 2,8 milioane la număr, cu câteva instantanee de vis în costum de baie.

Gallery

Artista în vârstă de 35 ani are trei nașteri la activ, însă se poate mândri cu un trup fără cusur. Mama Natură a fost darnică din toate punctele de vedere, dar Antonia face și sacrificii pentru a se menține în formă.

View this post on Instagram

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Cântăreața are grijă la alimentație, iar sportul este nelipsit din viața ei. „Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar. Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini”,  declara artista într-un interviu pentru Viva!.

Antonia a adăugat că merge la sala de 3 ori pe săptămână și se antrenează cu Alex Velea. „Mă ajută și mă motivează foarte mult”, a mai spus cântăreața.

Antonia, irezistibilă în costum de baie

Artista a fost intens complimentată pentru felul în care arată în costum de baie. Picioare interminabile, abdomen tonifiat, bust generos, bronz uniform… Fani nu au mai contenit cu laudele, iar imaginile în care apare într-un costum de baie minuscul cu imprimeu leopard au adunat zeci de mii de inimioare. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Care ai dat zoom și nu recunoști să îți pice netul!”;

„Ești numai pulpă, Antoniooo!”;

„Ce bronzată ești!”;

„Tu ești definiția PERFECȚIUNII!!!”;

„Ești de departe cea mai frumoasă femeie din România!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii artistei.

Foto: Instagram

 CITEȘTE ȘI

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni