• PRO TV
  • Ana Baniciu a ales nașii de botez ai fiului ei. Artista și soțul ei și-au făcut fanii să plângă prin modul în care a dat vestea: „Plâng”

Ana Baniciu a ales nașii de botez ai fiului ei. Artista și soțul ei și-au făcut fanii să plângă prin modul în care a dat vestea: „Plâng”

Ana Baniciu a ales nașii de botez ai fiului ei. Artista și soțul ei și-au făcut fanii să plângă prin modul în care a dat vestea: „Plâng”

Ana Baniciu a născut la începutul acestei săptămâni, înainte de termen. Artista a adus pe lume un băiețel, prin cezariană, iar soțul și cea mai bună prietenă a ei i-au fost alături, în ziua cea mare.

 

Gallery

​Marți, 4 iunie, Ana Baniciu a născut primul ei copil. Fiica lui Mircea Baniciu a devenit, oficial, mămică și este mai fericită ca niciodată. Artista nu a pierdut vremea și a ales nașii pentru fiul ei.

Ana Baniciu se poate baza pe cea mai bună prietenă a ei

Raluka este cea mai bună prietenă a Anei Baniciu, iar timpul a demonstrat că relația dintre ele este una sinceră și de durată. Au fost una lângă alta atât la bine, cât și la greu, iar Raluka va ocupa un rol important și în viața fiului ei.

Artista și soțul ei au decis ca Raluka să fie cea care le va boteza copilul. Cei doi au anunțat-o într-un mod special, la fel de special precum zilele pe care le traversează.

Proaspeții părinți l-au îmbrăcat pe micuț într-un body, pe care scria: „Ia uite cine a venit în vizită...Ralu, nașa mea”. Momentul în care Raluka a intrat în salon a fost filmat, iar reacția ei i-a emoționat pe internauți.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Ana Baniciu a născut prematur

Cu doar o zi înainte de a naște, Ana Baniciu își anunța fanii că urmează să își aducă pe lume fiul în jurul datei de 12-13 iunie. După doar câteva ore, aceasta a intrat în sala de operații, fiind nevoită să facă cezariană.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos! Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect. I-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine! Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc”, a spus Mircea Baniciu, conform Playtech

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni