• PRO TV
  • Nicole Cherry s-a distrat alături de J Balvin la show-ul acestuia din Londra, de pe Arena O2: „De ce nu scoateți o piesă împreună?”

Nicole Cherry s-a distrat alături de J Balvin la show-ul acestuia din Londra, de pe Arena O2: „De ce nu scoateți o piesă împreună?”

Nicole Cherry s-a distrat alături de J Balvin la show-ul acestuia din Londra, de pe Arena O2: „De ce nu scoateți o piesă împreună?”

Nicole Cherry, una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, s-a distrat de minune la concertul susținut J Balvin pe Arena O2 din Londra.

Gallery

​Artista și columbianul au o relație specială, iar anul trecut au cântat pe aceeași scenă la festivalul Neversea. Nicole chiar a distribuit pe conturile de socializare mai multe filmulețe alături de J Balvin care au adunat sute de mii de vizualizări.

Nicole l-a vizitat pe J Balvin în culisele spectacolului de la Londra și a imortalizat momentul. Artista a postat două fotografii alături de starul columbian și mesajul „Mă bucur să te văd din nou”.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole ? (@nicolecherry)

Imaginile au adunat mii de inimioare și sute de comentarii: „De ce nu scoateți o piesă împreună?”, „Am fost și eu acolo. Show la superlativ”, „Îmi place mult prietenia ta cu J Balvin, se vede că te apreciază pentru ce faci pentru că lângă tine pozează așa frumos, relaxat ca cu un prieten adevărat, nu doar ca artiști”, „Nicole, pe când o piesă cu J Balvin?”, i-au scris fanii artistei.

CITEȘTE ȘI:

Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile. 

„Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, sau „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul „Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.

 Fotografii: Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni