• PRO TV
  • Horoscop zilnic 9 iunie 2024. Vărsătorii sunt frustrați în viața sentimentală, Fecioarele au o zi plină de veselie și distracție alături de prieteni

Horoscop zilnic 9 iunie 2024. Vărsătorii sunt frustrați în viața sentimentală, Fecioarele au o zi plină de veselie și distracție alături de prieteni

Horoscop zilnic 9 iunie 2024. Vărsătorii sunt frustrați în viața sentimentală, Fecioarele au o zi plină de veselie și distracție alături de prieteni

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 9 iunie 2024.

Berbec

Atenție, astăzi, cum îți gestionezi impulsurile, pentru că este posibil să reacționezi mai agresiv, dacă nu-ți ies lucrurile așa cum vrei! S-ar putea, cineva mai în vârstă din familie, să știe cum să te ajute să-ți controlezi furia. În partea a doua a zilei, faci niște achiziții online pentru casă.

Taur

Chiar dacă ai niște nemulțumiri legate de bani, de încheierea unui contract sau de recuperarea unor bani, în posesia cărora trebuie să intri, este nevoie să mai aștepți. Perioada următoare se anunță destul de ofertantă în ce privește interacționarea cu ceilalți. Vei coopera cu invitațiile prietenilor și ziua se încheie într-o notă optimistă.

Gemeni

Te frământă o situație în sfera profesională și până când nu afli decizia șefilor într-o chestiune de serviciu, ești agitat și ai niște stări mai puțin bune. Renunță la gândul că nu-ți îndeplini obiectivele din sfera profesională, pentru că Jupiter, marele benefic, se află în zodia ta timp de un an și aduce protecție și ajutor în tot ce-ți propui!

Rac

Dacă ai primit niște propuneri profesionale de a prelua un alt proiect, să lucrezi pe alt post, astăzi s-ar putea să iei decizia. Chiar dacă proiectul spre care vrei să te îndrepți, îți poate aduce obstacole și bătăi de cap, ești decis să faci față provocărilor.

Leu

Posibil, astăzi, să intri în conflicte de idei, să-ți susții cu tărie convingerile personale și să nu lași de la tine până interlocutorii nu sunt de aceeași părere cu tine. Dacă vrei să faci o schimbare profesională, la recomandarea unui prieten, este indicat să fii prundent și să analizezi bine propunerea.

Fecioară

Astăzi se anunță o zi cu veselie, distracție alături de prieteni. S-ar putea să mergeți la un eveniment important în viața unui prieten. Fii atent în jurul tău, pentru că este posibil să cunoști pe cineva, cu care să începi o relație amoroasă sau profesională. Ești sociabil și ceilalți te percep cu mult farmec.

Balanță

Deși astăzi ai decis că este o zi pentru relaxare, mintea ta va fi agitată și vei face tot felul de socoteli financiare și planuri pe termen lung. Vrei să dai formă ideilor și pregătești un plan, o strategie, chiar dacă știi că cei cu care desfășori activități o să-ți mai aducă dezamăgiri.

Scorpion

Astăzi este o zi bună să programezi o călătorie. Mai mult de atât, vei fi surprins, că partenerul vine cu o propunere pentru a pleca cât de curând într-un minisejur. Ai o stare emoțională bună, ești optimist și vezi părțile bune ale vieții. Acest lucru te va ajuta să faci față mai ușor unor presiuni sau volumului mare de muncă de la serviciu.

Săgetător

Astăzi este posibil să ai o stare emoțională mai sensibilă, instabilă, să ai nevoie de cineva să te ajute să-ți recapeți încrederea în forțele proprii. Evită să faci lucruri importante astăzi, pentru că ai impulsul să reacționezi mai agresiv sau să ai confruntări cu toată lumea cu care interacționezi.

Capricorn

Astăzi este posibil să ai nevoie de susținerea partenerului, mai ales dacă se tot ivesc probleme, se blochează lucrurile și ai impresia ca nu înaintezi în niciun domeniu. Dacă faci niște pași înapoi să ai o imagine de ansamblu, s-ar putea să vezi rezolvările. Ascultă și de sfaturile pe care le primești!

Vărsător

Astăzi este posibil să vrei să faci mai multe treburi deodată și sari de la o stare la alta. Apar și niște nemulțumiri sau frustrări în raport cu partenerul de cuplu, așa că recomandarea astrelor este să le lași așa cum vin și să faci ceva ce-ți place, ceva ce-ți aduce satifacție și-ți pune creativitatea în valoare.

Pești

În relația cu partenerul, astăzi, ar fi bine să nu forțezi lucrurile și să aștepți să ai un dialog sincer. În ce privește sectorul financiar, s-ar putea să faci eforturi să intri în posesia unor bani sau s-ar putea să fie nevoie să faci niște plăți, să apară cheltuieli neașteptate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni