• PRO TV
  • Vlad Pascu „l-a turnat” pe Tudor Duma în instanță! Ce a putut să dezvăluie despre petrecerile cu droguri la care participau împreună

Vlad Pascu „l-a turnat” pe Tudor Duma în instanță! Ce a putut să dezvăluie despre petrecerile cu droguri la care participau împreună

Vlad Pascu „l-a turnat” pe Tudor Duma în instanță! Ce a putut să dezvăluie despre petrecerile cu droguri la care participau împreună

Vlad Pascu a fost adus în fața instanței pentru a fi audiat în cazul dosarului lui Tudor Duma, cunoscut de prieteni sub pseudonimul „Maru”. Tânărul teribilist de la 2 Mai a spus cu subiect și predicat ce făcea fostul lui dealer și de unde își achiziționa drogurile de mare risc.

Gallery

​Au trecut mai bine de 10 luni de când Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. Cu toate că băiatul teribilist de la 2 Mai se află încă în spatele gratiilor, acesta nu și-a primit sentința, iar părinții victimelor speră, de la un termen de proces la altul, că vor afla ce pedeapsă merită cel care le-a ucis copiii. 

Recent, Vlad Pascu a fost adus în fața instanței pentru a fi audiat în cazul dosarului dealerului său de stupefiante, Tudor Duma, cunoscut de apropiații săi  sub pseudonimul „Maru”. Ajuns la Tribunalul București, tânărul teribilist de la 2 Mai nu doar că „l-a turnat” pe cel care i-a fost prieten, ci a înșirat toți traficanții de droguri cu care a avut legături în ultimii ani.

Astfel, Vlad Pascu a afirmat că Tudor Duma era consumator de substanțe interzise încă de la 15 ani, însă la început achiziționa drogurile doar pentru consum propriu. Ulterior, odată cu trecere anilor „Maru” a început să facă mici afaceri cu stupefiante. 

Vlad Pascu a povestit că în luna aprilie a anului 2023, cu doar patru luni înainte de accidentul de la 2 Mai, a "prizat" la el acasă 10 grame de metamfetamină, droguri aduse de Tudor Duma. Alături de cei doi se mai aflau și alți prieteni - o fată și un băiat. În plus, Vlad Pascu a declarat că în cursul aceleași zile, a venit acasă la el un dealer, care i-a vândut 40 de pastile de oxicodonă. O parte din acele pastile de oxicodonă le-a consumat împreună cu prietenii lui.

​Mai mult decât atât, Vlad Pascu le-a spus anchetatorilor numele a mai mulți dealeri de droguri din București, printre care și un farmacist de la Spitalul Floreasca, poreclit „doctorul”. Acest angajat al instituției medicale le-ar fi procurat tinerilor oxicodonă sau fentanil.

Ce pedeapsă a primit Tudor Duma la data de 1 iunie 2024

Tudor Duma a fost trimis în instanță prima dată în luna decembrie a anului 2023, alături de frații Ștefan Ciprian Constantin și Costin Anton Constantin, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată, și deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu, în formă continuată.

La 1 iunie 2024, Tudor Duma a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare pentru furt calificat, după ce s-a filmat în Spitalul de Urgență Floreasca, lăudându-se că a spart farmacia unității și a luat mai multe substanțe.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA, Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni