• PRO TV
  • Horoscop zilnic 8 iunie 2024. Fecioarele pot suferi o ruptură în planul amoros, Taurii își avariază relația cu cineva apropiat

Horoscop zilnic 8 iunie 2024. Fecioarele pot suferi o ruptură în planul amoros, Taurii își avariază relația cu cineva apropiat

Horoscop zilnic 8 iunie 2024. Fecioarele pot suferi o ruptură în planul amoros, Taurii își avariază relația cu cineva apropiat

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 8 iunie 2024.

Berbec

Planurile tale se pot schimba astăzi, însă mesajul zilei vine cu învățarea unor lecții importante, cum ar fi răbdarea. Relațiile sentimentale pot fi testate, așa că recomandarea este să nu te pripești să tragi concluzii, să iei lucrurile mai ușor și să îndrepți ce mai poți.



Taur

Chiar dacă guvernatoarea ta, Venus, formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta responsabilității, asta nu te împiedică să te simți bine, să faci lucruri pentru tine, să-ți îndeplinești dorințele. Relația cu cineva apropiat poate fi grav avariată. Cel mai bine este să lași timpul să rezolve lucrurile.

Gemeni

Venus, planeta iubirii, îți traversează zodia, însă primește un aspect tensionat de la Saturn, care vine cu teste în planul sentimental. Îți arată că nevoile tale s-au schimbat și te ajută să înțelegi valorile relației sau relațiilor, în general, cum ar trebui să procedezi în viitor, pentru a nu te mai lasa înșelat de aparențe.

Rac

Cu Luna, guvernatoarea ta, în trazit prin casa personalității, s-ar putea să ai nevoie de mai multă atenție din partea perechii de viață. Pe de altă parte, ai tendința să faci niște pași în spate, să-ți dai seama de felul cum funcționează relația și dacă poți crește din punct de vedere personal, dacă te poți dezvolta.

Leu

Astăzi ai tendința să stai mai izolat, departe de toată agitația cotidiană pentru a vedea cum poți face pași spre noile tale planuri de viitor, care implică creativitatea. Din punct de vedere al comunicării, simți un blocaj și ai nevoie să-ți dai seama ce provoacă această stare.

Fecioară

Dialogul cu un prieten ar putea să te ajute să-ți clarifici o situație în planul relational. Aici contribuie și aspectul tensionat dintre Venus, planeta iubirii, și Neptun, planeta iluziilor, în tranzit prin sectorul relational. S-ar putea să-ți pui tot felul de întrebări, să te confrunți cu diferite aspecte ale realității și să ajungi la concluzia că dacă s-a produs o ruptură, oricât ai încerca, nu va mai fi la fel.

Balanță

Contextul astral al zile activează sfera profesională și relațiile cu șefii. S-ar putea să ai niște conștientizări în raport cu cariera și relațiile cu cei cu care desfășori activități. Venus, guvernatoarea ta, primește un aspect tensionat de la Saturn, planeta restricțiilor, din casa muncii. Așadar, simți că nu te poți manifesta firesc, că este un blocaj și că nu poți intra pe aceeași lungime de undă cu colegii tăi. De asemenea, simți o presiune din cauza volumului de muncă și ai nevoie de mai multă odihnă.

Scorpion

Astăzi este posibil să simți imboldul de a învăța lucruri noi, să începi un curs, să te perfecționezi sau să călătorești, chiar și cu gândul. În planul relational, este nevoie să clarifici un context financiar, să cauți să ajungi la un compromis sau la o înțelegere cu partenerul de cuplu, privind o investiție imobiliară sau care necesită o sumă mai mare de bani.

Săgetător

Posibil astăzi să te gândești la alegerile tale din planul relational, să-ți examinezi modul în care ai procedat în niște situații și să încerci să îndrepți, dacă se mai poate. Pe de altă parte, tensiunea apărută între tine și partener din cauza casei, a treburilor gospodărești sau a unor investiții pe care vreți să le faceți în casă și nu aveți fonduri suficiente, ar putea să te îndepărteze de acesta.

Capricorn

Luna activează astăzi casa relațiilor, iar Venus, planeta iubirii, primește un aspect tensionat de la Saturn, seniorul karmei, semn că este momentul să clarifici o problemă sentimentală/relațională, să ajungi la rădăcina acesteia și să o rezolvi odată pentru totdeauna.

Vărsător

Sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătatea este activat astăzi și este nevoie să ai grijă la emoții, să nu te lași copleșită de niște evenimente, care apar în planul sentimental sau în relațiile cu copiii. De asemenea, mare atenție la alimentație și nu face abuzuri!

Pești

Posibil astăzi să apară tensiuni cu unii membri ai familiei, să fie nevoie să schimbi ceva stabilit de mult timp. Este nevoie să te adaptezi unei situații și să lași lucrurile să se desfășoare normal. Realizezi că degeaba te enervezi, că nu rezolvi nimic și-ți strici și ziua.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni