• PRO TV
  • Răsturnare de situație în cazul lui Bogdan, polițistul de 22 de ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-o cisternă! Polițiștii consideră că nu a fost o pură întâmplare și iau în calcul cel mai sumbru scenariu

Răsturnare de situație în cazul lui Bogdan, polițistul de 22 de ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-o cisternă! Polițiștii consideră că nu a fost o pură întâmplare și iau în calcul cel mai sumbru scenariu

Răsturnare de situație în cazul lui Bogdan, polițistul de 22 de ani care a murit după ce a intrat cu mașina într-o cisternă! Polițiștii consideră că nu a fost o pură întâmplare și iau în calcul cel mai sumbru scenariu

Au apărut noi informații în cazul lui Bogdan Drăgulin, polițistul în vârstă de 22 de ani care și-a pierdut viața într-un accident tragic. Mașina pe care o conducea a intrat cu putere într-o cisternă, iar tânărul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Gallery

​O tragedie fără margini a avut loc la Brăila, acolo unde un tânăr polițist în vârstă de 22 de ani a murit într-un accident rutier. Bogdan Drăgulin se afla la volanul mașinii sale când a intrat într-o depășire extrem de periculoasă, pentru care nu s-a asigurat în prealabil. Din cauza vitezei și neatenției, autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de o cisternă ce transporta peste 30 de tone de benzină, iar în urma impactului tânărul a murit carbonizat.

La doar o zi de la accident, anchetatorii au descoperit informații prețioase în anchetă. Aceștia au aflat că în trecut tânărul de 22 de ani a încercat să își pună capăt zilelor, fiind oprit chiar de părinții lui. Astfel, oamenii legii iau acum în calcul teoria unei posibile sinucideri.

„Din primele verificări efectuate, se pare că şoferul autoturismului ce a fost găsit carbonizat ar fi un tânăr, de 22 de ani, din Brăila, încadrat din sursă externă în luna noiembrie 2022 la Poliţia Municipiului Brăila- Biroul Ordine Publică.

De asemenea, având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind o tentativă de suicid a acestuia, precizăm că, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că l-ar fi găsit pe fiul său, de 22 de ani, din Brăila, inconştient în cadă”, a transmis Poliţia Brăila.

La momentul acela, Bogdan a scăpat cu viață, fiind preluat de un echipaj medical care i-a acordat primul ajutor, fără a necesita internarea.

Bogdan a mers la șapte ședințe de terapie, înainte de accidentul cumplit

După ce a încercat să se sinucidă în locuința părinților săi, lui Bogdan i-a fost suspendată arma din dotare, nu a mai fost implicat în activități care aveau legătură directă cu publicul și a participat la șapte ședințe de terapie.

”Având în vedere cele constatate, au fost efectuate şapte şedinţe de asistenţă psihologică de specialitate. De la momentul incidentului, poliţistului i-a fost retras armamentul din dotare, desfăşurând activităţi ce nu presupune relaţia cu publicul până la data de 30 aprilie a.c. Începând cu data de 1 mai a.c., a efectuat serviciul de pază la sediul Poliţiei Municipiului Brăila cu armamentul din dotare. În această perioada, nu au fost observate schimbări de comportament de natură a ridica suspiciuni”, au mai precizat polițiștii.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni