• PRO TV
  • Noi detalii despre tinerii mutilați cu acid de baterie în Călărași! Medicii au dat verdictul în cazul bărbatului de 25 de ani

Noi detalii despre tinerii mutilați cu acid de baterie în Călărași! Medicii au dat verdictul în cazul bărbatului de 25 de ani

Noi detalii despre tinerii mutilați cu acid de baterie în Călărași! Medicii au dat verdictul în cazul bărbatului de 25 de ani

Un incident șocant a avut loc, zilele trecute, în Călărași. Doi tineri au fost stropiți cu acid de baterie, în timp ce se aflau în mașină, cu geamurile deschise. Ce spun medicii despre starea de sănătate a bărbatului în vârstă de 25 de ani

Gabriel, în vârstă de 25 de ani și Daniela, de 29, se aflau împreună, în mașină, în momentul în care o persoană a venit și a aruncat peste ei cu acid de baterie. Atacatorul avea fața acoperită și a fugit de la locul incidentului, astfel că anchetatorii nu l-au putut indentifica nici până acum.

Cele două victime au fost transportate de urgență la două spitale din București, iar medicii spun, despre bărbatul de 25 de ani, că și-ar putea pierde vederea, având în vedere că acidul i-a ars o porțiune mare de pe corp.

Oamenii legii au vorbit cu tânăra de 29 de ani, care se află într-o stare mai bună decât prietenul ei, și au deschis o anchetă pentru tentativă de omor.

”La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 22:09, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi fost vătămate corporal.

În urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o persoană necunoscută ar fi aruncat cu o substanţă corozivă pe o femeie, de 29 de ani, şi pe un bărbat, de 24 de ani, în timp ce aceştia s-ar fi aflat într-un autoturism, în municipiul Călăraşi.

Având în vedere aspectele sesizate şi gravitatea faptei, la faţa locului s-a deplasat o echipă amplă de poliţişti, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Călăraşi”, a informat Poliţia judeţeană Călăraşi.

Familiile și prietenii celor doi tineri fac apel pentru donare de sânge.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni