• PRO TV
  • Horoscop zilnic 7 iunie 2024. Berbecii sunt puși pe cuceriri și au succes în planul amoros, Săgetătorii au parte de tensiuni în relațiile cu rudele

Horoscop zilnic 7 iunie 2024. Berbecii sunt puși pe cuceriri și au succes în planul amoros, Săgetătorii au parte de tensiuni în relațiile cu rudele

Horoscop zilnic 7 iunie 2024. Berbecii sunt puși pe cuceriri și au succes în planul amoros, Săgetătorii au parte de tensiuni în relațiile cu rudele

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 7 iunie 2024.

Berbec

 

În prima parte a zilei, ai impulsul să cucerești pe cineva și nu ar trebui să eziți să faci ce simți, pentru că vei avea succes. În partea a doua a zilei, s-ar putea să apară chestiuni gospodărești, să rezolvi o situație în familie.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să ai energie mai scăzută, să stai retras cu gândurile tale, să analizezi anumite acțiuni din trecut în raport cu o persoană cu care ai avut o relație sentimentală. În partea a doua a zilei, se activează sfera comunicării și deplasărilor și cooperezi cu invitația unui prieten să ieșiți în oraș.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să vorbești mult la telefon, să te caute prietenii, să programați ieșiri în oraș sau în minisejururi. Puneți la cale niște plecări sau călătorii în străinătate și încercați să obțineți de la superiori aceeași perioadă de vacanță pentru a putea face rezervările.

 

Rac

 

În prima parte a zilei s-ar putea să fie nevoie să faci niște deplasări, comisioane, să rezolvi ceva cu casa, mașina sau să dai o mână de ajutor unei rude. Luna, guvernatoarea ta, începe să-ți traverseze zodia, din partea a doua a zilei, și vei avea nevoie de mai multă atenție din partea perechii de viață.

 

Leu

 

În prima parte a zilei ești foarte activ în grupurile tale de prieteni, la serviciu, în proiectele pe care le desfășori. Ai idei și rezolvi cu ușurință tot ce se încurcă sau nu merge. S-ar putea să primești o propunere să te implici într-o campanie umanitară și ești fericit că poți ajuta.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei se anunță o zi destul de aglomerată la serviciu, privind activitățile pe care le desfășori, dar reușești să faci față unor provocări, mai ales să ții piept șefilor și să-ți argumentezi opiniile cu tărie într-o chestiune profesională. Dacă vrei să-ți schimbi serviciul este o zi bună pentru a susține un interviu.

 

Balanță

 

S-ar putea să fie nevoie să amâni o călătorie sau o plecare din cauza unor evenimente sau situații care apar la serviciu. Partenerul te susține și reușeste să schimbe niște rezervări, așa că plecarea ta nu se anulează, doar se amână. S-ar putea să lucrezi singur pentru că ai randament mai bun decât dacă trebuie să stai după alți colegi.

 

Scorpion

 

Astăzi îți faci socoteli financiare împreună cu cineva din familie, legat de o sumă de bani, în posesia căreia veți intra în perioara următoare, dar și privind niște cheltuieli care apar neașteptat. Atenție la dialogul cu partenerul pentru că este posibil să nu fii pe aceeași lungime și să apară tensiuni din cauza banilor!

 

Săgetător

 

Astăzi apar tensiuni în relațiile cu rudele, din cauza unor chestiuni gospodărești sau locative. Pe de altă parte, și partenerul nu se află în cea mai bună dispoziție și recomandarea este să nu dai importanță, pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să fie nevoie să te îngrijești de sănătate dacă te-ai suprasolicitat în ultima perioadă. La serviciu, ești pe cale să rupi un contract, dacă se menține un volum mare de muncă. Vestea bună este că ai susținere de la familie în tot ce întreprinzi și mai ales în treburile casnice.

 

Vărsător

 

Astăzi te bucuri de orice lucru mărunt. Ești optimist și gândești pozitiv, chiar dacă mai apar și unele blocaje sau amânări în activitățile tale de zi cu zi. În partea a doua a zilei, spre seară, preferi să rezolvi niște treburi casnice, să ai weekendul liber.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să fii puțin vulnerabil, așa că ai grijă cum gestionezi relațiile! Pe de altă parte, dacă ești singur, ceva te oprește să te apropii de o persoană de care te simți atras. Ai nevoie de mai multe interacțiuni, să-ți dai seama dacă vă potriviți.

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni