• PRO TV
  • Gestul făcut de o mămică în parcarea unui magazin a scandalizat internetul: „Scutește-mă, dacă te uiți urât la mine”

Gestul făcut de o mămică în parcarea unui magazin a scandalizat internetul: „Scutește-mă, dacă te uiți urât la mine”

Gestul făcut de o mămică în parcarea unui magazin a scandalizat internetul: „Scutește-mă, dacă te uiți urât la mine”

În ultimii ani, de când internetul s-a dezvoltat foarte mult, platformele online au început să devină cât mai pline de filmulețe pe care lumea le postează pentru a demonstra diferite lucruri.

Recent, Leslie Dobson, o mamă singură care este doctor în Statele Unite ale Americii, a postat pe TikTok un clip video care s-a viralizat rapid pe tot globul. Și a adunat peste 11 milioane de vizualizări în doar o săptămână!

Deranjată de faptul că în ultima perioadă tot mai mulți minori sunt agresați și abuzați, Leslie Dobson s-a filmat în propria mașină, după ce a făcut cumpărăturile la un magazin, și le-a spus fanilor ei din mediul online că, după ce își pune cumpărăturile în mașină, lasă căruciorul lângă autoturism și nu-l duce înapoi la locul lui.

„Nu duc înapoi la locul lui căruciorul de cumpărături. Și puteți să mă judecați oricât de mult vreți. Nu o să stau să-mi pun cumpărăturile în mașină, să-mi așez copiii în mașină, după care să-i las singuri în mașină, pentru a duce căruciorul înapoi la locul lui. Așa că să mă scutiți dacă vă uitați urât la mine”, spune doctorul din SUA pe TikTok.

@drlesliedobson #groceryshopping #shoppingcart #traderjoes #protectourchildren #protectourkids #educational #groceries #singlemom #drleslie ♬ original sound - Dr. Leslie

Chiar dacă unele mame au fost de acord cu tot ce a spus Leslie Dobson, au existat foarte multe persoane care au pus-o la zid pentru faptul că lasă căruciorul lângă locul de parcare.

„Sunt mamă a unui copil de 6 ani și a unuia de 3 ani și 9 luni. Pur și simplu descarc cumpărăturile, merg alături de copii să returnez căruciorul, după care ne întoarcem la mașină și urcăm împreună. În același mod în care am ieșit din autoturism”, a fost unul dintre comentariile lăsate pe TikTok.

„Anul trecut, 265 de copii au fost răpiți din parcările din SUA, iar jumătate dintre aceștia au fost agresați. Dacă nu vă simțiți în siguranță, aveți încredere în instinctul vostru și în intuiția voastră. Păstrați-vă pe voi și familia voastră în siguranță”, a mai scris Leslie Dobson pe internet.

Doctorul din SUA nu este la primul filmuleț viral pe TikTok. În trecut, ea a mai postat și alte clipuri video în care vorbea despre abuzuri, iar unul dintre acestea a adunat peste 20 de milioane de vizualiră, în timp ce altul are aproape 7 milioane de vizualizări.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni