• PRO TV
  • Bogdan Drăgulin, un polițist în vârstă de 22 de ani, a murit într-un cumplit accident după ce mașina lui s-a izbit de o cisternă. Mesajul sfâșietor al iubitei: „O să te iubesc o viață și încă o zi...”

Bogdan Drăgulin, un polițist în vârstă de 22 de ani, a murit într-un cumplit accident după ce mașina lui s-a izbit de o cisternă. Mesajul sfâșietor al iubitei: „O să te iubesc o viață și încă o zi...”

Bogdan Drăgulin, un polițist în vârstă de 22 de ani, a murit într-un cumplit accident după ce mașina lui s-a izbit de o cisternă. Mesajul sfâșietor al iubitei: „O să te iubesc o viață și încă o zi...”

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, acum două zile, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o cisternă, încărcată cu peste 30 de tone de benzină, pe DN2B, între Lacu Sărat și Silistraru, în județul Brăila. Bogdan Drăgulin era polițist la Ordine publică. Familia, prietenii și iubita lui nu-și pot reveni din șoc. Din mesajele lor aflăm că Bogdan era un om deosebit și respectat de foarte multă lume.

Iubita lui, Andreea, a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de socializare, dar și câteva fotografii cu ei doi. 

„O să te iubesc o viață și încă o zi, îngerașul meu frumos.Vreau să ai grijă de tine și îmi doresc doar să fii bine acolo sus. Rămâi cel mai bun prieten al meu, bibicul meu!”

Gallery


Colegii și prietenii lui Bogdan Drăgulin își amintesc de bunătatea lui și au scris mesaje emoționante pe rețelele sociale 

„Tovarășe, acum câteva zile îmi amintesc când stăteam la masă între prieteni și râdeam de toate întâmplările avute, nu am avut un contact îndelungat, dar ne înțelegeam de o veșnicie, ai plecat când viața începea să fie și mai frumoasă, ai lăsat în urma ta lacrimi, persoane dragi, prieteni, familie.. Aici, vom fi în urma ta, pe ultimul drum, apoi, tu de sus, să fii în urmă noastră, a tuturor și să simțim mâna ta pe umăr în anumite momente pe care nu le putem duce! Odihnește-te în pace, tovarășe! Bogdan Dragulin”;

„Dumnezeu să te ierte “frumosule”, așa cum ne spuneam noi! Te-ai stins mult prea devreme! Ai fost un coleg deosebit, și chiar mi-a facut plăcere să facem echipă! Ai grijă de tine, măcar printre îngeri!”;

„Adio suflet dulce și curat! Ai fost fratele pe care mereu mi l-am dorit și Dumnezeu mi te-a luat prea devreme! Ai fost o emblemă a moralității și a nobilimii! Te vom iubii veșnic!! Dumnezeu să te aibă în pază!!”.

„Dumnezeu a luat lângă el un înger, un suflet bun și un om extraordinar. Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag”; 

Medicul de familie, care l-a cunoscut din primele zile de viață, a scris un mesaj plin de durere:

„Sunt zile în care ești bulversat de aflarea unei vești triste! Așa a fost și ziua de astăzi când am aflat că tânărul de 22 de ani mort în teribilul accident de la Lacu Sărat era pacientul meu, Bogdan Drăgulin. Uitându-mă în fișa lui, am văzut că mi-a devenit pacient de la vârsta de 6 zile, la externarea din maternitate. A avut o evoluție bună. Un copil și apoi un tânăr foarte serios și respectuos cu o familie care îl diviniza. În aceste momente grele sunt alături de familia îndurerată. Cuvintele sunt de prisos. Drum lin printre stele, Bogdan”.

Bogdan era polițist la IPJ Brăila, de un an și jumătate. Era în timpul liber în ziua fatidică. Familia a anunțat Poliția fiindcă nu mai răspundea la telefon.

Accidentul i-a speriat pe oamenii din zonă. Un nor de fum s-a ridicat deasupra locului unde s-a produs. Se vedea din Galați, de la mai bine de 40 de kilometri distanță. Zona a fost survolată de un elicopter al Ministerului de Interne, în timp ce, la sol, pompierii au intervenit cu mare precauție.

Benzina din autocisternă a ars cu flacără foarte mare și cu degajare foarte mare de fum. De aceea a fost necesară transmiterea unui mesaj Ro-Alert către populația din zonă", a spus Ștefan Stoian, purtător de cuvânt al ISU Brăila, potrivit stirileprotv.ro

Sursă foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni