• PRO TV
  • Clipul viral al anului? Dorian Popa, confundat de un fan cu Jador: Cum a reacționat vedeta

Clipul viral al anului? Dorian Popa, confundat de un fan cu Jador: Cum a reacționat vedeta

Clipul viral al anului? Dorian Popa, confundat de un fan cu Jador: Cum a reacționat vedeta

Ajuns la aproape 36 de ani, vârstă pe care o va împlini în prima parte a lunii august, Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți, iubiți și mediatizați români.

Gallery

​Devenit celebru datorită serialului „Pariu cu Viața”, difuzat în urmă cu aproximativ 12 ani la PRO TV, dar și a trupei LaLa Band, din care făceau parte actorii din serialul amintit, Dorian Popa a reușit să își transforme numele într-un adevărat brand.

Doar că, din păcate pentru el, unii români nu știu cum îl cheamă, chiar dacă îl recunosc pe stradă și vor să se pozeze sau să se filmeze cu el.

Zilele trecute, într-un filmuleț de 15 secunde care s-a viralizat pe TikTok, un bărbat se filmează lângă Dorian Popa, doar că, în momentul în care este întrebat de cei din jur cine era vedeta, acesta a oferit un răspuns incredibil: „Super băiat... Jador, da”!

@bebe1028

♬ sunet original - Bebe

După ce a făcut aproape un milion de vizualizări pe celebra rețea și internauții au început să râdă de el, bărbatul a revenit cu un nou mesaj. „Vă respect și vă stimez, artiști minunați: Dorian Popa și Jador”, a scris acesta în comentariile de pe TikTok.

Apoi, Dorian Popa și o influenceriță din România au repetat scena și au postat-o pe Instagram, semn că artistul nu s-a supărat deloc pe fanul lui, ci a luat totul ca pe o glumă.

„Mooorrr”, a scris Dorian Popa pe Instagram, în dreptul clipului care a adunat zeci de mii de vizualizări și a fost postat de dansatoarea Calea Miruna.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni