• PRO TV
  • Cine ar deține acum vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu! Fostul milionar ar fi fost păcălit de o femeie: „În momentele de criză nu mai gândești”

Cine ar deține acum vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu! Fostul milionar ar fi fost păcălit de o femeie: „În momentele de criză nu mai gândești”

Cine ar deține acum vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu! Fostul milionar ar fi fost păcălit de o femeie: „În momentele de criză nu mai gândești”

Renumitul palat de la Izvorani, pe care îl deținea Irinel Columbeanu, ar avea astăzi un alt proprietar! Iată ce s-a întâmplat cu imobilul după ce a fost mistuit de flăcări

Gallery

​Mașinile, casele și vacanțele de lux sunt acum, pentru Irinel Columbeanu, istorie! Fostul milionar de la Izvorani traversează cea mai grea perioadă din viața sa, după ce a rămas fără averea agonisită atâția ani și a ajuns să locuiască la un azil de bătrâni.

Din pensia pe care o are, mai exact 2.000 de lei, nu își permite mai nimic, ajungând astfel la mila prietenilor și apropaților săi.

Despre vila de la Izvorani se știe că a fost mistuită de flăcări în urmă cu mai mulți ani și că astăzi este o ruină, însă nu duce lipsă de proprietar!

Sorin Mărcuș, unul dintre apropiații lui Irinel Columbeanu, a dezvăluit că o avocată ar fi vinovată că acesta a pierdut vila de lux. Mai mult decât atât, femeia l-ar fi păcălit, într-un fel sau altul, iar din cauza faptului că fostul om de afaceri era „foarte naiv”, a rămas fără nimic pe numele său.

”Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cine l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp. Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a dezvăluit Sorin Mărcuș, în emisiunea lui Capatos.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni