• PRO TV
  • Luna Nouă din zodia Gemeni! Cum afectează fiecare zodie evenimentul astral din 6 iunie 2024

Luna Nouă din zodia Gemeni! Cum afectează fiecare zodie evenimentul astral din 6 iunie 2024

Luna Nouă din zodia Gemeni! Cum afectează fiecare zodie evenimentul astral din 6 iunie 2024

La modul general, Luna Nouă invită la inițierea unor acțiuni și noi începuturi. Se începe o etapă, care se va încheia peste șase luni, când se va forma Luna Plină.

Arhetipul Gemeni este asociat cu comunicarea, gândirea rațională, cunoașterea, curiozitatea, învățarea, transmiterea informațiilor, implicarea în mai multe activități și direcții, dificultăți în a lua o decizie din cauza tendinței de a analiza prea mult o situație.

La Luna Nouă din zodia Gemeni se intensifică comunicarea și interacționarea cu ceilalți și poate fi o perioadă agitată din punct de vedere mental.
Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, poate aduce oportunități și șanse de rezolvare a unor situații prin dialog. Venus, micul benefic, face parte din configurația Lunii Noi și ajută. Nu se poate spune același lucru despre Saturn, seniorul karmei, care formează un aspect tensionat cu fenomenul astral, și atrage, din nou, atenția asupra unor situații, pe care ar fi bine să le lăsăm în urmă. Saturn ajută contextul astral prin conștientizări și trezire la realitate. Este momentul să acceptăm o situație, care nu mai poate fi reparată oricât de mult am încerca sau ne-am dori.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă din Gemeni pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sectorul comunicării, gândirii, acumulării de cunoștințe și interacționării cu ceilalți este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide noi etape în aceste domenii, mai ales în modul în care nativii comunică sau negociază. În următoarele două săptămâni, Berbecii sunt invitați să clarifice niște situații în cuplu sau de natură profesională.

Taur/ Ascendent în Taur

Sectorul banilor obținuți din muncă, stima de sine și încrederea în forțele proprii este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care le deschide noi etape Taurilor, prin luarea unor decizii privind suplimentarea veniturilor, negocieri și înțelegeri. Venus operează în favoarea lor și ajută într-o administrarea mai bună a banilor.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii vor fi în centrul atenției la Luna Nouă din zodia Gemeni și sunt invitați să-și seteze obiective pentru următorul an, să stabilească un plan, o strategie, pe care să le urmeze. Venus, micul benefic, face parte din registrul astral și le scoate în cale oportunități relaționale și profesionale.

Rac/ Ascendent în Rac

Sectorul introspecției, trecutului, subconștientului și frământărilor interioare este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care îi invită pe nativi la reechilibrare și detașare față de factorii, care le produc suprasolicitare sau stres, să elimine ce nu le mai folosește, să-și facă un bilanț. Recomandarea astrelor este să încerce să repare comunicarea cu cineva din familie, să ia decizii în urma unor dialoguri de clarificare a unor situații.

Leu/ Ascendent în Leu

Sectorul asociat grupurilor pe care le frecventează, prietenii, viața socială și planurile de viitor este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care invită la noi etape în aceste domenii. Leii sunt invitați să comunice, să negocieze un proiect/contract, să învețe lucruri noi, să se asocieze în proiecte, care ar putea să le pună în valoare creativitatea.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Sectorul asociat carierei, ambițiilor profesionale, imaginii și statutului este activat odată cu formarea Lunii Noi din zodia Gemeni, care invită la comunicare, dialog și clarificarea unor situații din sfera profesională sau care țin de imaginea și statutul Fecioarelor.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și lărgirii orizonturilor cunoașterii, sistemului de valori și credințe este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care anunță noi etape în aceste domenii și invită la comunicare, schimb de informații și cunoaștere. Este un moment bun pentru acumularea de cunoștințe.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Sectorul financiar, al banilor deținuți la comun cu partenerul, moșternirile, creditele, impozitele, viața intimă și relația profundă este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care invită la etape noi, la comunicare și stabilirea unor obiective financiare/relaționale pe termen lung.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care invită la comunicare, clarificare, negocieri în aceste domenii. Se pot lua decizii pe termen lung, iar Venus, micul benefic, care face parte din contextul astral, ar putea să aducă o împăcare sau partener celor singuri.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Sectorul muncii, activitărilor de zi cu zi, relațiilor cu colegii sau cu cei cu care se desfășoară activități, dar și sănătății este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care anunță noi etape și invită la comunicare, învățare, clarificare a unor aspecte, cunoaștere și negocieri a unor oferte.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Sectorul asociat dragostei, aventurilor romantice, copiilor, distracției și vacanțelor este activat de Luna Nouă din zodia Gemeni, care invită la dialog, comunicare deschisă și noi etape în aceste domenii. De asemenea, se activează și creativitatea și implicarea în proiecte, care să-i pună în valoare pe Vărsători.

Pești/ Ascendent în Pești

Sectorul asociat căminului, vieții de familie, relațiilor cu părinții și patrimoniului este activat de Luna Nouă din zodia Pești, care invită la noi etape. Comunicarea deschisă cu membrii familiei ar putea rezolva un context conflictual. De asemenea, Venus, micul benefic, implicat în configurația astrală, poate fi de un real ajutor, să aducă armonie, înțelegere și preocupări pentru o reamenajare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni