• PRO TV
  • Cine deține acum vila luxoasă a lui Irinel Columbeanu? Noul proprietar ar fi profitat de situația fostului milionar

Cine deține acum vila luxoasă a lui Irinel Columbeanu? Noul proprietar ar fi profitat de situația fostului milionar

Cine deține acum vila luxoasă a lui Irinel Columbeanu? Noul proprietar ar fi profitat de situația fostului milionar

Luxul și opulența sunt acum doar o amintire pentru Irinel Columbeanu, care a ajuns să locuiască într-un azil, după ce și-a pierdut întreaga avere.

Gallery

​Ani la rând, Irinel a dus o viață de vis și se mândrea mereu cu vila luxoasă pe care o deținea pe malul lacului Snagov. Odinioară o adevărată bijuterie arhitecturală, vila lui Irinel Columbeanu este acum un morman de ruine, după incendiul care a mistuit-o.

Mai mult, proprietatea lui Irinel este acum deținută de o altă persoană, care ar fi obținut-o în condiții suspecte. Se pare că o avocată este acum noul proprietar al vilei, însă prietenii fostului milionar susțin că aceasta ar fi intrat în posesia ei profitând de situația vulnerabilă în care se afla fostul afacerist.

”Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cine l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp. Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a declarat Sorin Mărcuș, la o emisiune TV.

Vila lui Columbeanu, estimată la milioane de euro

Vila lui Irinel Columbeanu a fost una unicat, decorată cu obiecte de artă foarte scumpe, printre care și sculputuri unicat. Valoarea locuinței era una uriașă, de câteva milioane de euro. O singură sculptură ar valora peste 200.000 euro.

”Este din fibră de sticlă. Este singura sculptură realizată vreodată de Sabin Bălașa, așadar este unicat nu doar din punct de vedere al materialului utilizat, dar și al concepției, ceea ce îi sporește valoarea în ansambul creației lui Sabin Bălașa. A fost estimată între 100.000 și 200.000 euro. Între timp, cota lui Sabin Bălașa a mai crescut”, a declarat Ioana Ciocoiu, la aceeași emisiune TV.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni