• PRO TV
  • Apariție bizară la mormântul lui Costel Corduneanu! La nici două luni de când a fost îngropat, un obiect mai puțin obișnuit a fost observat

Apariție bizară la mormântul lui Costel Corduneanu! La nici două luni de când a fost îngropat, un obiect mai puțin obișnuit a fost observat

Apariție bizară la mormântul lui Costel Corduneanu! La nici două luni de când a fost îngropat, un obiect mai puțin obișnuit a fost observat

În urmă cu aproximativ două luni, Costel Corduneanu a murit din cauza mai multor probleme de sănătate. Familia acestuia nu s-a uitat la bani și a organizat un priveghi și o înmormântare cu fast.

Gallery

La câteva săptămâni distanță, familia lui Costel Corduneanu a recurs la un nou gest, care a uimit multă lume. Din dorința de a-i păstra amintirea vie atât pentru familie, cât și pentru cei care trec pe la mormântul lui, cei dragi au montat un cod QR.

Mormântul lui Costel Corduneanu are un cod QR

Costel Corduneanu a fost cel mai influent și mai de temut interlop din Moldova. Mii de oameni au fost prezenți la înmormântare și la priveghi, iar familia acestuia și-a dorit ca oricine va vrea să vină la mormântul lui după aceea să poată fi mai aproape de el.

Prin urmare, cei dragi au decis să instaleze un cod QR la mormântul acestuia. În momentul în care este scanat cu telefonul mobil, apar atât imagini cu el din timpul vieții, cât și melodii care îi sunt dedicate.

Citește și:

​Costel Corduneanu a fost înmormântat pe data de 15 aprilie, în Cimitirul Eternitatea din Iași. La priveghiul acestuia, au cântat unii dintre cei mai cunoscuți maneliști, în marele absent a fost nimeni altul decât Florin Salam.

Costel Corduneanu a murit din cauza problemelor cardiace

Interlopul s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, după mai multe săptămâni pe care le-a petrecut în spitalul din Târgu Mureș. Acesta fusese operat, însă problemele de sănătate se agravaseră.

Citește și:

​Mai mult decât atât, conform Ziarul de Iași, Costel Corduneanu a suferit un transplant de inimă, după ce, în trecut, a mai fost o dată la doar un pas de moarte.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni