• PRO TV
  • Despărțire în showbiz! Și-au spus ADIO a doua oară, după 17 ani de relație. Primul mesaj postat de artistă: „E clar!”

Despărțire în showbiz! Și-au spus ADIO a doua oară, după 17 ani de relație. Primul mesaj postat de artistă: „E clar!”

Despărțire în showbiz! Și-au spus ADIO a doua oară, după 17 ani de relație. Primul mesaj postat de artistă: „E clar!”

O nouă despărțire a luat cu asalt showbizul românesc! Narcisa și Yoannes și-au spus ADIO la scurt timp după ce s-au împăcat.

Gallery

​Narcisa și Yoannes au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind împreună 17 ani de zile. Deși de-a lungul timpului au mai avut diverse dispute și au mai existat mici separări, întotdeauna au găsit o cale de împăcare și nimeni nu se aștepta ca artista și partenerul ei de viață să își spună adio definitiv. 

În ultima perioadă, fanii Narcisei au observat că artista nu a mai publicat nicio fotografie alături de Yoannes, lucru care a ridicat semne de întrebare. Aceștia au început să îi dea mesaje manelistei, care a răspuns clar pe InstaStory la curiozitățile publicului său.

”Când o să mă simt pregătită vă promit că o să vorbesc mai multe. Deocamdată vreau liniște și am nevoie de liniște. Dragii mei, încetați cu mesaje și telefoane, chiar și cei apropiați. Multă lume poate a observat că de mult nu am mai postat cu Yoannes. E clar și vă rugăm frumos să respectați decizia noastră luată de comun acord, sper să rămânem așa, fără certuri și discuții. Să fim sănătoși și să ne trăiască copilașii! Suntem aceeași Narcisa și Yoannes profesional și pe scenă, doar că în viața de zi cu zi nu mai formăm un cuplu”, a scris Narcisa Moisa, pe Instagram.

Narcisa și Yoannes nu se află la prima despărțire

Cuplul nu se află la prima despărțire! Cei doi au fost implicați într-un scandal uriaș în urmă cu mai bine de un an, atunci când Yoannes l-a acuzat pe Tzancă Uraganu că i-a stricat relația. Cu toate acestea, la începutul lui 2023, Narcisa anunța împăcarea:

”Nu puteam să lipsesc de la ziua băiețelului meu, mâine e și ziua băiatului cel mare, face 10 ani. Lucrurile merg mai bine acum între noi, la noi când ne certăm, supărararea nu ține mult, mă îndulcește ea oarecum, ea în ceartă e așa, gata, se termină pământul, dar după ce trec câteva zile ne calmăm, vorbim frumos”, a spus cuplul la acea vreme.

 Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni