• PRO TV
  • Aras Șenol, un actor din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” a câștigat competiția „Insula Faimoșilor 2004 din Italia. Tânărul de 30 de ani a spus cui va dona premiul

Aras Șenol, un actor din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” a câștigat competiția „Insula Faimoșilor 2004 din Italia. Tânărul de 30 de ani a spus cui va dona premiul

Aras Șenol, un actor din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” a câștigat competiția „Insula Faimoșilor 2004 din Italia. Tânărul de 30 de ani a spus cui va dona premiul

Aras Șenol este câștigătorul celei de-a optsprezecea ediții a concursului „Insula Faimoșilor” din Italia, asemănător cu Survivor. Actorul de origine turcă a spus că va dona jumătate din suma de 100.000 de euro.

Gallery

​Aseară, telespectatorii italieni au urmărit cu sufletul la gură finala reality show-ului „Insula Faimoșilor 2024”, competiție în care s-au întrecut vedete, dar și oameni obișnuiți, la fel cum este și Survivor. 

Aras Șenol, actorul cunoscut pentru rolul lui Çetin în serialul „Mă numesc Zuleyha” (Bir Zamanlar Çukurova), difuzat și în Italia, a primit cele mai multe voturi și a plecat acasă cu trofeul. Tânărul de 30 de ani a spus că va dona jumătate din premiul de 100.000 de euro fundației Giulia Cecchettin, pentru a sprijini femeile care au fost victime ale violenței, potrivit tag24.it. Aras a împărtășit bucuria victoriei și cu iubita sa Eylül, care a zburat în Honduras pentru finală. 

„Nu știu exact cum se pronunță cuvântul „fundație” în italiană. Ah... Donez jumătate din acest premiu fundației Giulia Cecchettin. Când am fost la Verissimo, i-am auzit povestea. Așa că o fac în memoria Giuliei Cecchettin...” , a spus câștigătorul.

Aceste cuvinte au stârnit o rundă de aplauze nu doar din partea colegilor săi prezenți în Honduras, ci și din partea celor aflați în studioul din Italia. Italienii au lăudat gestul nobil al lui Aras Şenol, prin mesaje pe rețelele sociale, pentru faptul că s-a gândit la toate acele femei, care au fost victime ale violenței.

Cazul Giuliei Cecchettin a zguduit Italia în 2023

Anul trecut, o fată de 22 de ani din Italia a fost ucisă de iubitul ei, care a înjunghiat-o cu 20 de lovituri de cuțit în gât și cap. Criminalul a fost arestat în Germania. Cazul i-a șocat pe italieni și i-a scos în stradă. 

Tatăl Giuliei a declarat că Filippo Turetta a recunoscut fapta și că va fi extrădat în Italia. „Noi, ca familie, ne vom implica activ pentru a ne asigura că așa ceva nu se mai mai întâmpla niciodată”, a spus tatăl fetei ucise.

Prietenii și familia au susținut că bărbatul ar fi fost invidios din cauză că tânăra și-a terminat studiile înaintea lui și se temea că-și va urma scopurile personale și profesionale. Apropiații fetei se pregăteau să sărbătorească absolvirea ei. Omorul s-a întâmplat chiar în ziua în care rudele urmau să se întâlnească pentru o petrecere la restaurant.

În memoria ei a fost creată o fundație care ajută femeile victime ale violenței. 

Sursă foto: Instagram/ arassenol

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni