• PRO TV
  • VIDEO Cristian Molnar a luptat până în ultima clipă pentru viața lui! Țipete și durere într-o nouă filmare cu tânărul român luat de viitură în Italia: „Prinde frânghia!”

VIDEO Cristian Molnar a luptat până în ultima clipă pentru viața lui! Țipete și durere într-o nouă filmare cu tânărul român luat de viitură în Italia: „Prinde frânghia!”

VIDEO Cristian Molnar a luptat până în ultima clipă pentru viața lui! Țipete și durere într-o nouă filmare cu tânărul român luat de viitură în Italia: „Prinde frânghia!”

Patrizia, Bianca și Cristian, în vârstă de 20, 23 și 25 de ani, au fost luați de viitură în Italia. Cele două fete au fost găsite fără suflare, iar acum urmează să fie conduse pe ultimul drum, însă Cristian este în continuare de negăsit.

Gallery

​A trecut aproape o săptămână de la tragedia de pe râul Natisone, din Italia. Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar au fost luați de apele învolburate în timp ce își făceau o fotografie și, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, cei trei nu au avut nicio șansă. Cele două fete au fost găsite fără viață, iar trupurile lor urmează să fie aduse în România, pentru a putea fi conduse pe ultimul drum.

Familiile celor trei nu își mai pot reveni din șoc și dau vina pe autoritățile italiene că nu au intervenit la timp pentru ca aceștia să fie salvați.

Între timp, pe internet circulă o nouă filmare cu cei trei tineri, iar imaginile sunt pur și simplu cutremurătoare. Mai mulți martori au filmat momentul în care aceștia luptă pentru viețile lor, dar fără să facă nimic pentru a-i salva.

La un moment dat se poate observa cum Patrizia încearcă să o salveze pe Bianca, în timp ce Cristian este dus de curenți într-o zonă total opusă. Tânărul trece pe sub un pod, iar martorii de pe margine strigă către el să se agațe de frânghia aruncată în apă de salvatori. Acela a fost momentul în care Cristian a fost văzut pentru ultima dată.

„Prinde frânghia! Dumnezeule! Unde este?(n.r. Cristian)”, se aude pe fundalul filmării care circulă pe internet.

@tommasobernardis68

♬ suono originale - Tommaso Bernardis

Foto: Facebook, YouTube, Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni