• PRO TV
  • Cătălin Botezatu nu le iartă! Celebrul creator de modă și-a ieșit din minți când a venit vorba de o anumită categorie de femei. Nu a mai ținut cont și a spus tot: „Sunt penibile”

Cătălin Botezatu nu le iartă! Celebrul creator de modă și-a ieșit din minți când a venit vorba de o anumită categorie de femei. Nu a mai ținut cont și a spus tot: „Sunt penibile”

Cătălin Botezatu nu le iartă! Celebrul creator de modă și-a ieșit din minți când a venit vorba de o anumită categorie de femei. Nu a mai ținut cont și a spus tot: „Sunt penibile”

Cătălin Botezatu a făcut, recent, o serie de declarații controversate, după ce le-a luat în vizor pe femeile care își fac operații estetice, în încercarea de a părea mai tinere.

Gallery

Recent, Cătălin Botezatu a pus tunurile pe femeile care își fac operații estetice în exces. Recunoscut și pentru faptul că are mereu grijă de aparițiile sale, creatorul de modă are o opinie și în ceea ce privește look-ul la care apelează anumite femei.

Ce crede Cătălin Botezatu despre femeile care își fac operații estetice în exces

Cătălin Boteztau este de acord cu operațiile estetice, dar doar cu o condiție: ca acestea să fie făcute cu bun gust și cu moderație, pentru a nu schimba fizionomia feței. Designer-ul este de părere că procesul de îmbătrânire este unul natural și nu trebuie oprit prin intermediul niciunei proceduri. 

Citește și:

​Mai mult decât atât, în vizor i-a luat și pe bărbați, fiind de părere că, în timp ce doamnele trec de prea multe ori pragul cabinetului medicului estetician, bărbații petrec prea mult timp în sălile de sport.

„Exagerează, pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Faptul că fac niște mici intervenții nu este ceva rău, dar să nu exagereze, pentru că devin penibile. Majoritatea sunt penibile”, a spus Cătălin Botezatu, conform Cancan.

Cătălin Botezatu și-ar putea face operații estetice

Nu de puține ori, s-a spus că și Cătălin Botezatu ar avea unele operații estetice, în urma fotografiilor pe care acesta le postează pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, creatorul de modă a negat vehement aceste afirmații, spunând că, momentan, nu are nevoie de ele, însă nu spune „nu”, dacă va considera, peste ani, că trebuie să facă și acest pas.

Citește și:

„Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut deocamdată. Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei. Dacă, la 60 de ani, e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic”, a spus Cătălin Botezatu, conform Click.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni