• PRO TV
  • Thirty Seconds to Mars, în concert la București! Jared Leto, actor premiat cu Oscar, și trupa sa revin în fața fanilor din România cu un show la Hala Laminor

Thirty Seconds to Mars, în concert la București! Jared Leto, actor premiat cu Oscar, și trupa sa revin în fața fanilor din România cu un show la Hala Laminor

Thirty Seconds to Mars, în concert la București! Jared Leto, actor premiat cu Oscar, și trupa sa revin în fața fanilor din România cu un show la Hala Laminor

Trupa Thirty Seconds To Mars revine la București pe 25 octombrie la Hala Laminor! Jared Leto și colegii aduc turneul "Seasons World Tour" și la București. Turneul, cel de-al șaptelea al trupei, deși promovează noul album al trupei „It's the End of the World, But It's a Beautiful Day”, va include toate piesele care i-au făcut celebri!

Thirty Seconds to Mars vin din Los Angeles, bazele formației fiind puse în 1998. Membrii fondatori sunt frații Jared Leto și Shannon Leto. Primele concerte au fost susținute sub diferite nume până când au ajuns la „Thirty Seconds to Mars”, nume preluat dintr-un manuscris intitulat Argus Apocraphex ce a fost scris de un fost profesor de la Harvard.

Muzical, Thirty Second to Mars abordează un progressive rock cu influențe de space rock, la care se adaugă elemente de muzică electronică. Până în prezent au lansat șase materiale de studio care le-au adus 14 Discuri de Platină și 19 Discuri de Aur, intrând în topurile din întreaga lume. De-a lungul timpului au colaborat cu artiști importanți ai scenei muzicale internaționale printre care Maynard James Keenan, Ed Sheeran sau Bob Ezrin.

 Trupa îl are ca solist vocal pe carismaticul Jared Leto, actor premiat cu Premiul Oscar, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru rolul din Dallas Buyers Club (2013). Jared are multe filme de succes jucate printre care "Fight Club", "Requiem for a Dream", "American Psycho", "Girl, Interrupted", "Mr. Nobody" sau "Suicide Squad" unde l-a jucat pe Joker.  Leto a regizat, de asemenea, videoclipuri muzicale, incluzand castigatoarele Premiului MTV Music Award, The Kill (2006), Kings and Queens (2009) si Up in the Air (2013).

 Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele prețuri:

- Premium - in tribuna fără loc, la înălțime, aproape de scena cu bar separat - doar 500 de locuri - 599 de lei in presale și 700 la intrare.

- Categoria A - fără loc in fata scenei - 329 de lei in presale și 350 de lei la intrare.

- Categoria B - fără loc, in spatele categoriei A -  259 de lei in presale si 280 de lei la intrare.

Posesorii de bilete PREMIUM au acces în toate categoriile de bilete.

Copiii sub 10 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult posesor de bilet.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni