• PRO TV
  • Ce mesaj a lăsat Neluță Neagu cu puțin timp înainte de a muri. Lăutarul a luptat pentru viața sa până în ultimul moment: „A ales calea lui Dumnezeu...”

Ce mesaj a lăsat Neluță Neagu cu puțin timp înainte de a muri. Lăutarul a luptat pentru viața sa până în ultimul moment: „A ales calea lui Dumnezeu...”

Ce mesaj a lăsat Neluță Neagu cu puțin timp înainte de a muri. Lăutarul a luptat pentru viața sa până în ultimul moment: „A ales calea lui Dumnezeu...”

Neluță Neagu s-a stins din viață pe data de 4 iunie, după o lungă și grea perioadă în care s-a luptat cu diverse probleme grave de sănătate. Înainte de a-și da ultima suflare, lăutarul a lăsat un mesaj special pentru cei care i-au fost alături.

Gallery

​Este doliu în muzica lăutărească! Neluță Neagu s-a stins din viață după ce, în ultima perioadă, s-a confruntat cu mai multe probleme grave de sănătate. A sperat până în utlimul moment că își va reveni, însă acest lucru nu a mai fost posibil, iar trecerea lui în neființă a adus multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut.

Apropiații lăutarului spun că era un om cu frica lui Dumnezeu, astfel că la sfârșitul lunii mai, anul acesta, lăutarul a decis să se pocăiască. Totodată, Neluță Neagu i-a îndemnat și pe apropiații lui să se apropie mai mult de divinitate, mai ales în ultimul mesaj pe care l-a lăsat.

„Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că tăticuțul nostru și îndrăgitul vostru artist al tuturor oamenilor care l-ați iubit pe Neluță Neagu s-a stins din viață astăzi, 4 iunie 2024! Vrem să vă aducem la cunoștință că înainte cu nouă zile, tatăl meu, Neluță Neagu, s-a predat Bunului Dumnezeu și a ales calea lui Dumnezeu!

Înainte de a pleca la Dumnezeu, a lăsat vorbă tuturor colegilor săi, prietenilor săi și întregii familii: Să ne pocăim cu toții, că venirea Domnului Isus este foarte aproape! Cu drag, al vostru Neluță Neagu”, a scris unul dintre fiii lui Neluță Neagu, pe Facebook.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni