• PRO TV
  • Un schior de Cupă Mondială și iubita lui au murit îmbrățișați după ce au căzut de la 700 de metri! Mesajul sfâșietor postat de Federația Italiană a Sporturilor de Iarnă: „O tragedie teribilă...”

Un schior de Cupă Mondială și iubita lui au murit îmbrățișați după ce au căzut de la 700 de metri! Mesajul sfâșietor postat de Federația Italiană a Sporturilor de Iarnă: „O tragedie teribilă...”

Un schior de Cupă Mondială și iubita lui au murit îmbrățișați după ce au căzut de la 700 de metri! Mesajul sfâșietor postat de Federația Italiană a Sporturilor de Iarnă: „O tragedie teribilă...”

Jean Daniel Pession și iubita lui, Elisa Arlian, au murit într-un accident cumplit de schi. Cei doi, care cunoșteau extrem de bine acest sport, au căzut în gol de la 700 de metri, în timp ce se îmbrățișau.

Gallery

​O tragedie îngrozitoare a avut loc în Italia, acolo unde vedeta de schi Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, și iubita lui, Elisa Arlian (27 de ani), au murit după ce au căzut în gol de la peste 700 de metri înălțime din vârful Muntelui Zerbion, în regiunea Valea Aosta din Italia. 

Bărbatul a fost membru al echipei italiene de Cupa Mondială de schi și a obținut cea mai bună clasare din carieră, pe locul 15 în clasamentul din 2021, în timp ce partenera lui de viață a fost instructor de schi. 

Anunțul devastator a fost făcut public de Federația Italiană a Sporturilor de Iarnă, într-un comunicat de presă:

„O tragedie teribilă lovește lumea sporturilor de iarnă și în special schiul de viteză. Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, membru al echipei de Cupa Mondială, și-a pierdut viața într-un tragic accident montan care a avut loc deasupra Champoluc (Ao). Împreună cu Pession a murit și prietena sa. De-a lungul carierei sale, originar din Valea Aosta obținuse cele mai bune rezultate în 2021, clasându-se pe locul 15 în clasamentul final al Cupei Mondiale, în timp ce la Campionatele Mondiale a ocupat locul 22 la Vars în 2022. Președintele Flavio Roda și întreaga federație își exprimă condoleanțele familiei Pession pentru această tragică nenorocire”, a fost mesajul Federației Italiene a Sporturilor de Iarnă.

Jean Daniel Pession și Elisa Arlian au fost căutați ore în și de salvatori

Cei doi plecaseră în drumeție chiar în dimineaţa tragediei, pentru a ajunge pe un vârf pe care îl cunoșteau. După câteva ore în care nu au răspuns la telefon și nu au dat niciun semn că ar fi bine, familia cuplului a alertat salvatorii.

Au fost trimise mai multe elicopterele dar, neexistând indicii cu privire la locul unde au căzut, căutările au durat ore întregi. Salvatorii au folosit semnalul telefoanelor mobile pentru a găsi locul în care se aflau şi i-au găsit pe cei doi legaţi unul de altul, lucru obişnuit pentru alpinişti.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni