• PRO TV
  • Sora Biancăi Doroș, una dintre tinerele luate de viitură în Italia, declarații sfâșietoare! Când va avea loc înmormântarea: „Îmi este foarte greu”

Sora Biancăi Doroș, una dintre tinerele luate de viitură în Italia, declarații sfâșietoare! Când va avea loc înmormântarea: „Îmi este foarte greu”

Sora Biancăi Doroș, una dintre tinerele luate de viitură în Italia, declarații sfâșietoare! Când va avea loc înmormântarea: „Îmi este foarte greu”

Cu sufletul sfâșiat de durere, sora Bianăci Doroș, una dintre fetele moarte în tragedia de pe râul Natisone, din Italia, a făcut primele declarații și a oferit detalii despre înmormântarea fetei.

Gallery

​Patrizia Cormos, Bianca Doroș și Cristian Molnar sunt cei trei tineri luați de viitură pe râul Natisone, din Italia. Tinerele au fost găsite fără suflare sub o stâncă, iar trupurile lor sunt în drum spre România, potrivit declarațiilor surorii sale. Atât Bianca, cât și Patrizia vor fi înmormântate în rochii de mireasă, conform tradiției zonei din care sunt, iar evenimentul trist va avea loc sâmbără, pe data 8 iunie, la ora 13:00.

Sora Biancăi Doroș a oferit câteva detalii despre priveghi, pentru cei care vor să îi ia adio de la tânăra.

„În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot suportul vostru și îmi pare rău ca nu am reușit să răspund tuturor. Îmi este foarte greu să scriu asta dar pentru îngerul nostru pe care îl conducem pe ultimul drum:

Înmormântarea va fi *sâmbătă la ora 13:00* în Valea Seacă, la noi acasă. Priveghiul vineri la ora 18:00 tot la noi acasă.

Fetele au pornit spre casă și vor ajunge mâine dimineață. Bunul Dumnezeu să le primească în Gloria Sa cea mai mare și mai frumoasă!”, a spus sora Biancăi Doroș.

Ce spun apropiații lui Cristian Molnar, tânărul dispărut după tragedia de pe râul Natisone

În timp ce familiile celor două fete, Patrizia Cormos și Bianca Doros, se pregătesc să le conducă pe ultimul drum, rudele și apropiații lui Cristian speră la o minune. Toți așteaptă cu sufletul la gură vești din partea autorităților, cu gândul că tânărul a reușit să supraviețuiască.

Un apropiat al acestuia a declarat că toți cei care îl cunosc se află încă în stare de șoc și că trăiesc acum cu speranța și nădejdea ca tânărul va fi găsit în viață, deși șansele sunt foarte mici.

„A fost un şoc ceea ce s-a întâmplat. Trăim cu speranţă, cu nădejdea că încă Cristian ar mai fi în viaţă. Un elev cu o bună educaţie primită de la familie, un elev cu rezultate bune la învăţătură, pasionat de fotbal", spune Ioan Cristian Ciorbă, director adjunct SC Tarna Mare, potrivit wowbiz.ro.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni