• PRO TV
  • Jennifer Lopez rupt tăcerea despre despărțirea de Ben Affleck. Ce a putut să declare despre dramele din viața sa personală

Jennifer Lopez rupt tăcerea despre despărțirea de Ben Affleck. Ce a putut să declare despre dramele din viața sa personală

Jennifer Lopez  rupt tăcerea despre despărțirea de Ben Affleck. Ce a putut să declare despre dramele din viața sa personală

Jennifer Lopez dat o scurtă declarație după toate speculațiile din presă privind despărțirea de soțul ei, Ben Affleck, dar și despre anularea turneului ei din SUA, care trebuia să aibă loc în această vară.

Gallery

Diva în vârstă de 54 de ani a declarat că ”e o veste grozavă” faptul că noul ei film, Atlas, este ”numărul unu în această săptămână, din nou”.
Adesându-se direct fanilor, Jennifer mai spus: ”Pare că există mult negativism în lume în aceste momente... dar nu lăsați vocile câtorva să vă tragă în jos... este atâta iubire aici”.

Declarația vine după ce turneul This Is Me a fost anulat cu câteva săptămâni înainte de data de start. Jennifer a motivat că ”vrea să aibă timp să stea cu copiii, familia și prietenii apropiați”, mărturind că este ”devastată” pentru că și-a dezamăgit fanii.

Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, nu au mai fost văzuți împreună de mai multe luni. Întrebată în cadru unui eveniment din New Mexico despre despărțire, Jennifer a rămas înmărmurită, după care i-a spus interlocutorului: ”să-ți fie rușine!”.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni