• PRO TV
  • Durere de nedescris la casa din Târna Mare unde au fost aduse Patrizia și Bianca. Lumea s-a adunat la poartă și este alături de familiile celor două fete care s-au înecat în Italia

Durere de nedescris la casa din Târna Mare unde au fost aduse Patrizia și Bianca. Lumea s-a adunat la poartă și este alături de familiile celor două fete care s-au înecat în Italia

Durere de nedescris la casa din Târna Mare unde au fost aduse Patrizia și Bianca. Lumea s-a adunat la poartă și este alături de familiile celor două fete care s-au înecat în Italia

După mai bine de zece ore și aproape 1000 de kilometri parcurși, mașina funerară care transporta cele două sicrie albe ale Biancăi și Patriziei a ajuns în România. Fetele care s-au înecat în râul Natisone din Italia vor fi înmormântate în localitatea natală, Târna Mare.

Gallery

Ieri seară, în Udine (Italia), s-a ținut o slujbă în memoria tinerelor. 

Azi dimineață, jurnaliști din presa locală au surprins imagini cu mașina care intra pe poarta unei case din satul Bocicău, comuna Tarna Mare, la casa părintească a Patriziei Cormos. 

Pe bord au putut fi observate portretele celor două tinere. 

Mai mulți oameni din localitate s-au adunat și la casa familiei Biancăi Doros, din satul Valea Seacă. Copii îmbrăcați în costume tradiționale au venit să-și ia rămas bun. O persoană a arborat steagul negru la poartă. 

Autoritățile locale au declarat zi de doliu în toată comuna pentru ziua de VINERI, iar SÂMBĂTĂ va avea loc slujba de înmormântare pentru cele două tinere, conform informațiilor PresaSM.

„Un ultimul omagiu pentru Bianca și Patrizia!
Pentru Cristian ne rugăm cu toții!
Suntem foarte triști, foarte triști, dincolo de cuvinte. Nu vom putea niciodată alina rănile deschise în inimile celor ce i-au cunoscut și iubit. Ne rămân amintirile strălucitoare despre acești frumoși copii, care cu puterea dragostei, prieteniei și credinței, într-un ultim gest solidar, și-au pus viața în mâinile lui Dumnezeu, înălțându-se între îngeri.
Amintirea binecuvântată a lor va rămâne mereu în inimile noastre!
Bunul Dumnezeu să aducă mângâiere familiilor îndurerate!
Sincere condoleanțe!”, este mesajul scris pe pagina oficială a primăriei Târna Mare.

Sursă foto: Facebook/ Presa Satu Mare

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni