• PRO TV
  • Ana Baniciu a postat prima fotografie cu bebelușul. Artista și soțul ei nu se pot dezlipi de lângă fiul lor: „Iubire și recunoștință”

Ana Baniciu a postat prima fotografie cu bebelușul. Artista și soțul ei nu se pot dezlipi de lângă fiul lor: „Iubire și recunoștință”

Ana Baniciu a postat prima fotografie cu bebelușul. Artista și soțul ei nu se pot dezlipi de lângă fiul lor: „Iubire și recunoștință”

Ana Baniciu a postat prima fotografie cu bebelușul, la doar o zi după ce a născut. Artista și soțul ei, Edy, sunt în culmea fericirii și așteaptă externarea, pentru a fi acasă, în formula completă.

Gallery

Fără doar și poate, Ana Baniciu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fiica lui Mircea Baniciu este, oficial, mămică și a postat, deja, prima fotografie cu micuțul. Aceasta încă nu a dezvăluit numele pe care îl va purta fiul ei, însă, cu siguranță, va face public și acest aspect.

Ana Baniciu a postat prima fotografie cu bebelușul

La începutul acestei săptămâni, Ana Baniciu a născut primul ei copil. Micuțul a venit pe lume cu aproximativ o săptămână înainte de termen, iar artista a fost nevoită să nască prin cezariană, de urgență. Cu toate acestea, operația a decurs bine, iar Ana este în recuperare.

​Vestea că a născut a fost, prima oară, confirmată de tatăl ei, urmând ca, după câteva ore, Ana Baniciu să posteze câteva imagini cu micuțul. Aceasta l-a surprins pe soțul ei, Edi, în timp ce îl mângâia pe fiul său (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS) și a făcut și o scurtă postare, în care a exprimat cum se simte în calitate de proaspătă mămică.

„•04.06.2024 , ora 14:34• Ne-am rugat fie sănătos… dar e perfect! Suntem topiți de iubire si recunoștință?? 04.06.2024, ora 14:34”, a scris Ana Baniciu, pe contul ei de Instagram.  

Ana Baniciu, copleșită de emoții

Așa cum era de așteptat, Ana Baniciu a fost copleșită de emoții, fiind primul copil pe care îl aduce pe lume. Soția lui Edy a mărturisit că se simte bine și că petrece foarte mult timp alături de copil. În tot acest timp, a fost vizitată de familie, dar și de Raluka, cea mai bună prietenă a ei, care i-a fost alături și în ziua în care a născut.

„Sincer, nu mă simt în stare să vorbesc. Sunt cu bebe, e un moment… Toate sunt bune, mulțumesc!”, a spus Ana Baniciu, conform Fanatik.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni