• PRO TV
  • Și frumoasă, și deșteaptă! Emma, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, a fost admisă la universitatea la care au studiat prințul William și Kate Middleton

Și frumoasă, și deșteaptă! Emma, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, a fost admisă la universitatea la care au studiat prințul William și Kate Middleton

Și frumoasă, și deșteaptă! Emma, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, a fost admisă la universitatea la care au studiat prințul William și Kate Middleton

Ilie Năstase are cu ce se mândri! Chiar dacă a divorțat de Amalia Năstase în urmă cu 14 ani, cei doi au rămas în relații bune de dragul celor două fete: Alessia și Emma. Prima dintre ele studiază la Paris, în timp ce mezina tocmai ce a fost admisă la o universitate de prestigiu din Europa.

Gallery

Emma a susținut nu mai puțin de 19 examene pentru a intra la Universitatea St. Andrews din Scoția, instituție la care au studiat și prințul William și soția sa, Kate Middleton.

Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și 'graduat' liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Năstase, pentru VIVA!

Ce va studia Emma Năstase în Scoția

Universitatea St. Andrews din Scoția are o însemnătate aparte pentru William și Kate, deoarece este locul în care cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Prințul de William a studiat Geografia, în timp ce prințesa de Wales are diploma în Istoria Artelor.

„Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va face antropologie, sociologie și economie”, a adăugat Amalia Năstase, potrivit sursei citate mai sus.

Mămica mândră a postat la InstaStories și o fotografie de la ceremonia de absolvire a Emmei. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Atunci când tânăra a terminat liceul, Amalia a scris un mesaj emoționant pe contul de Instagram: „Ultima zi de școală pentru iubita mea, @emmaaanastase Suntem atât de mândri de tine, iubita mea, ești un copil extraordinar și te iubim enorm. Nu știu când au trecut anii, dar parcă ieri intrai la grădiniță și acum te pregătești să mergi la universitate”. 

Fotografii: Instagram @Amalia Nastase / @douglaslormand

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni