• PRO TV
  • La 3 ani de la diagnosticul de scleroză multiplă, Christina Applegate mărturisește că se luptă cu depresia: „Nu-mi mai place să trăiesc. Nu mă mai bucur de nimic”

La 3 ani de la diagnosticul de scleroză multiplă, Christina Applegate mărturisește că se luptă cu depresia: „Nu-mi mai place să trăiesc. Nu mă mai bucur de nimic”

La 3 ani de la diagnosticul de scleroză multiplă, Christina Applegate mărturisește că se luptă cu depresia: „Nu-mi mai place să trăiesc. Nu mă mai bucur de nimic”

În urmă cu aproape 3 ani, Christina Applegate a primit un diagnostic cutremurător, iar viața ei s-a schimbat radical. Îndrăgita actriță care ne-a făcut să râdem în hohote în serialul fenomen „Familia Bundy” suferă de scleroză multiplă, boală care i-a transformat viața „într-un fel de iad”.

Gallery

În cel mai recent episod al podcastului ei „MeSsy”, pe care îl prezintă alături de Jamie-Lynn Sigler, Christina a dezvăluit că se află în depresie din cauza bolii de care suferă.

„O depresie reală, a naibii, care mă cam sperie...Sunt prinsă în acest întuneric chiar acum. Este ceva ce nu am mai simțit de - nici nu știu cât timp, probabil de 20 și ceva de ani. ... Nu-mi place să trăiesc. Nu mă mai bucur de lucruri”, a mărturisit actrița.

Jamie-Lynn Sigler trăiește, de asemenea, cu scleroză de peste 20 de ani.

 „Nu-mi vine să cred că se vor împlini trei ani de la diagnosticul meu. Și încă mai stau aici și mă gândesc: Boohoo, vai de mine. Sunt încă supărată din cauza asta”, a mai spus actrița.

„Sunt ca și cum... m-aș da bătută”, a explicat ea. „Sunt așa de genul: «Ei bine, asta e tot». Voi sta în pat și voi dormi tot timpul, iar apoi, când fiica mea va avea nevoie de mine, voi fi acolo pentru ea și voi face totul pentru ea”, a adăugat Applegate, potrivit Today.

Vedeta din „Dead To Me” a dezvăluit inițial că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă pe Twitter în august 2021.

Scleroza multiplă este o boală a sistemului nervos central care întrerupe fluxul de informații între creier și corp, potrivit Societății Naționale de Scleroză Multiplă. Sistemul imunitar atacă mucoasa nervoasă a organismului, producând simptome imprevizibile, inclusiv durere, oboseală sau chiar paralizie. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni