• PRO TV
  • Oana Cojocaru rupe tăcerea despre despărțirea de Irinel Columbeanu. Este singura fostă iubită pe care afaceristul nu a putut să o uite: „Relația nu era complicată”

Oana Cojocaru rupe tăcerea despre despărțirea de Irinel Columbeanu. Este singura fostă iubită pe care afaceristul nu a putut să o uite: „Relația nu era complicată”

Oana Cojocaru rupe tăcerea despre despărțirea de Irinel Columbeanu. Este singura fostă iubită pe care afaceristul nu a putut să o uite: „Relația nu era complicată”

Irinel Columbeanu a avut relații cu mai multe femei din România, toate alese cu foarte mare atenție. Mai tinere decât el și mereu o adevărată prezență, acestea făceau ca fostul milionar de la Izvorani să fie invidiat și din acest punct de vedere.

Gallery

Deși s-a afișat la brațul mai multor femei, doar Oana Cojocaru l-a făcut să nu o uite, nici după ce au trecut mai mulți ani de când s-au despărțit. Cei doi încă mai păstrează legătura, iar vestea că fostul ei iubit este la azil a întristat-o.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru păstrează legătura

Oana Cojocaru este cu 40 de ani mai tânără decât Irinel Columbeanu, însă diferența de vârstă nu i-a împiedicat din a fi împreună timp de trei ani. Deși părea că lucrurile merg bine între ei și chiar a cerut-o în căsătorie, la un moment, s-au despărțit.

Recent, tânăra a vorbit despre motivele care au dus la separarea de fostul milionar. În ciuda gurilor rele, ceea ce a făcut-o să își dorească despărțirea nu a fost situația financiară precară a acestuia, ci dorința ei de a avea un viitor mai bun.

„Ne-am separat, pentru că e clar că, la un moment dat, eu îmi doream altceva, simțeam că vreau altfel de relație. La momentul acela, relația nu era complicată. După trei ani, am început să mă gândesc mai mult la viitor, la mai multe chestii. Nu mai suntem împreună, dar ținem încă legătura. Suntem apropiați, doar că nu mai e la fel”, a povestit Oana Cojocaru, în cadrul unei emisiuni televizate.

Columbeanu recunoaște că încă are sentimente pentru Oana Cojocaru

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a recunoscut că nu o poate uita pe Oana. Indiferent de toate problemele prin care a trecut în ultimul timp, acesta a mărturisit că și-ar dori să se împace.

„Eu am mai spus că femeia pe care nu am putut să o uit e Oana Cojocaru. M-a marcat mult și pentru că este o fată foarte frumoasă, dar m-a și ajutat când mi-a fost greu. Am locuit la un moment dat la ea. Sunt lucruri suficiente care să genereze un sentiment de admirație, amestecat cu recunoștință. Am rămas în relații bune cu ea.

Dialogăm destul de des pe whatsapp. Ea știe ce înseamnă pentru mine. Consider că ar mai exista o șansă pentru relația noastră, din moment ce nu s-a întrerupt această legătură dintre noi.

Cred că există șanse să reînnodăm relația. Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat, stunci când locuiam la ea. Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă”, a spus Irinel Columbeanu, conform Fanatik.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni