• PRO TV
  • Ce obiecte a lăsat Alexia în locul unde s-a sinucis. Se complică ancheta în cazul adolescentei de 15 ani din Șura Mare

Ce obiecte a lăsat Alexia în locul unde s-a sinucis. Se complică ancheta în cazul adolescentei de 15 ani din Șura Mare

Ce obiecte a lăsat Alexia în locul unde s-a sinucis. Se complică ancheta în cazul adolescentei de 15 ani din Șura Mare

La sfârșitul lunii mai, cazul Alexiei a zguduit întreaga comună Șura Mare din județul Sibiu. Adolescenta de 15 ani și-a pus capăt zilelor, dar motivul real încă nu a fost elucidat. Obiectele care au fost găsite la fața locului i-au făcut pe anchetatori să meargă pe noi piste, până când vor găsi adevărul.

Gallery

​În data de 29 mai, în localitatea sibiană Șura Mare, adolescenta de 15 ani a fost găsită decedată într-o anexă a casei, iar după primele constatări ale medicilor legiști s-a stabilit că minora și-ar fi pus capăt zilelor.

La o săptămână distanță, anchetatorii vin cu noi informații despre caz. Fata a fost găsită fără suflare de către fratele ei mai mic, care se întorsese de la școală. Alexia ar fi scris pe o foaie conturile și parolele de pe rețelele de socializare, lăsând în apropierea ei telefoanele mobile pe care le folosea.

Anterior, sursele publicației Ora de Sibiu au declarat că fata ar fi fost șantajată cu mai multe fotografii cu ea în ipostaze indecente. Cel mai probabil, telefoanele care au ajuns pe mâna anchetatorilor vor fi verificate de către aceștia pentru a desluși ce anume a împins-o pe fată să își pună capăt zilelor.

Polițiștii fac cercetări privind săvâșirea infracțiunii de ucidere din culpă însă, în funcție de ce vor descoperi în telefoanele fetei, încadrarea se poate schimba, scrie publicația sus menționată.

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni